Saturday, January 19, 2008

we zijn rijk, we zijn RIJK !



Ja ja, heb deze week voor de 4e keer een of andere sweepstake gewonnen bij de Bank of Nigeria ! Ik hoef alleen nog wat persoonlijke gegevens op te sturen en een kopie van mijn ID. Vandaag staat er weer $ 500.000,-- te wachten. Het kan niet op, kan geen biefstuk meer zien, misschien binnenkort maar een broodje kroket in laten vliegen vanuit Nederland...
Kan me niet voorstellen dat er nog mensen zijn die in dit soort emails stinken, het lettertype, de adressering en zeker de afzender: werkelijk alles is er fout aan.

We zijn nog steeds op zoek naar een 2e trailer, via internet gisteren bij iemand de prijs opgevraagd van een keurig uitziende trailer. Helaas: de verkopende partij zit "tijdelijk in Engeland" is "bezig met verhuizen" en niet via een vast telefoonnummer bereikbaar, o ja en geld alleen via Moneybookers... Right ! dat is er dus weer zo een. Helemaal niet goed wordt je van zulke lui.

Gelukkig heb je geen bergen geld nodig om je rijk te voelen: de kuikens zijn er allemaal nog, Patches wond is aan het genezen, het zonnetje scheen weer heerlijk vandaag, de fudge is gelukt, een pakje uit nederland met oliebollenmix en nog veel meer is vandaag aangekomen. Wat kan een mens zich nog meer wensen ? mmmm broodje kroket ofzo ;-)

5 comments:

Anonymous said...

He wij hebben wel al een check ontvangen voor onze auto.. $14500 voor een auto met een dagwaarde van pak hem beet $6500...En nog wel ongezien...Is het niet geweldig?

Ook wij worden bestookt onder dergelijke mails. De post zit er trouwens goed mee..haha

Maar gelukkig zoeken ook wij het geluk niet in geld, dan voelde ik mij toch vaak ongelukkig.

gr petra

blips said...

Happy New Year, tenminste als die oliebollen-mix voor het nieuwe jaar is.
Krijgen jullie ook zoveel aanbiedingen om je lichaamsdelen die je wel of niet hebt te vergroten? Wordt er af en toe ook misselijk van. Gelukkig trappen die nuchtere hollanders niet zomaar in de val :)

Annemiek said...

Blijkbaar werkt de spamblocker bij ons echt, want de dagelijkse aanbiedingen komen niet meer.
Leuk gezegd; geniet maar van de dingen om je heen :)

oneduts said...

HAHAHA - Even lekker lachen en je voelt al rijk. Een broodje kroket zou het perfekt maken. Leuk gezegd, daar moet ik nu nog om glimlachen en dat zo op de vroege zondagmorgen (voor mij).

Anonymous said...

Geniet er maar van, (van je rijk zijn), want voor je het weet is het misschien een misverstand geweest van de bank.Je weet maar nooit, kan zo gebeuren.Idee rijk zijn doet goed, zou dat ook wel eens willen.