Tuesday, January 29, 2008

Trailer trash



Na vele uren speuren op internet en nogal wat tevergeefse emails sturen over trailers die te koop staan (geen foto's erbij, advertentie niet verwijderen als het ding verkocht is enz) hadden we vorige week een trailer gevonden, de verkoper zou hem komen brengen binnen 1 a 2 dagen en wij zouden cash betalen, die "beste man" moet dus nog komen, neemt zijn telefoon niet meer op en beantwoord geen emails meer. Goh, what's new ? Een staart krijg je van zulke lui ! Jammer genoeg lopen ze bij bosjes rond hier.
Gisteren hadden we dan toch een trailer gevonden: op het plaatje zie íe er netjes uit aan de buitenkant toch ?
Vanmorgen zaten we al bijtijds in de truck om die trailer te gaan bekijken die hier 2 uur rijden vandaan stond. Er zat als enig mankement een paar "soft spots" in de vloer, voor de rest helemaal perfect. Die soft spots komen er natuurlijk niet zomaar in dus moet er ergens lekkage zijn (geweest) maar op zich niet moeilijk te repareren. Volgens de zeer norse verkoper die ik gisteravond aan de telefoon had waren het heel kleine plekjes en zou je zeker niet door de vloer zakken. Nou mooi niet dus ! De vloer in de trailer golfde gewoon als je erover liep, het ding had misschien een paar hard spots ipv soft spots. Ipv een fullsize bed stond er een twinbed in: veel te klein voor 2 volwassenen, en het ding had ook nog schade aan de zijkant (die kant die uiteraard niet op de foto staat, alles perfect, ja ja) kortom 2 uur in de auto gezeten voor een trailer van niets. Voortaan laten we verkopers foto's opsturen van alle kanten van een trailer incl alle hoekjes en gaatjes van de binnenkant, indien men dat niet wil dan gaan we niet eens meer kijken. Dan op de terugweg maar even naar Waco waar in de mega-uitverkoop een foosball table te koop stond, de vlotte verkoper in de winkel had alleen nog het showroommodel staan en die mocht voor een extra 50% korting weg ! Dat was dus een "steal"(koopje)
Auto voorgereden en ipv dat het showroommodel naar buiten komt blijken ze er toch nog 1 nieuw in de doos te hebben en nog steeds 50% korting ! Zou zijn baas net zo blij met hem zijn als wij ? ;-)

4 comments:

Anonymous said...

Hah dat klink weer heel erg bekend, waar ken ik dat van? O ja dat mooie perfecte motel waar wij ooit gingen kijken 2 uur rijden bij mijn tante vandaan. De voorkant inderdaad perfect. (dezelfde kant van de foto) maar aan de zijkant durfde we bijna geen adem te halen, bang dat het hele zootje in elkaar zou pletteren.

Ach een twin of queen, kleinigheidje...

gr petra

Annemiek said...

Denken mensen dat je er niet achter zult komen dat het niet deugd? Jammer dat je er zo ver voor moest rijden. Die fussball tafel maakt toch wel weer wat goed. Good deal!

Petra said...

Leuk, zo'n tafelvoetbal! Die wilde ik eigenlijk liever, dan de ping pong tafel, maar ik werd weggestemd, boehoe! Balen van die trailer, maar maar goed, dat je die man niet op zijn woord geloofde!

Anonymous said...

Ik zou ook in zo'n plaatje getrapt zijn hoor... Ziet er goed uit!
Tafelvoetbal? Eindelijk een manier om Erik wat vaker naar Buffalo te krijgen, istie verzot op...