Saturday, February 16, 2008

Tornado warning

Vanmorgen leek het alsof we de dans ontsprongen waren met het slechte weer, het was lekker warm buiten en bijna windstil. Blijkbaar was de bui ergens blijven hangen en kwam dus vanmiddag de narigheid deze kant op, het begon als een tornado watch en dat vind ik al niet fijn.
Maar een paar uur later toen het hier verschrikkelijk onweerde, in 20 minuten tijd minstens 10 graden C kouder was geworden, internet het niet meer deed en de electriciteit ook een paar keer haperde werd het een tornado warning. Daar word ik toch best een beetje onrustig van ;-)
Het goot pijpenstelen buiten en op TV hoor je dan dat je de lucht in de gaten moet houden, alle ramen potdicht beslagen vanwege het grote temperatuurverschil ineens, heb dus heel wat keren buiten om het hoekje gekeken.
Maar gelukkig hebben we hier alleen windstoten gehad, veel regen en zwaar onweer dus dat is alles meegevallen. Het onweert nog steeds in de verte en morgen krijgen we volop zon weer, heerlijk ! Morgenochtend eerst eens kijken hoeveel water we erbij gekregen hebben in ons pondje.

2 comments:

MissFluffy said...

Gelukkig maar dat je eraan ontsnapt zijt!
Ik zou het ook echt niet willen meemaken ,je staat er echt wel machteloos tegenover he.
Doet wel raar zeker daar in het droge Texas zo'n zware regenval mee te maken .Hopelijk is jullie pond ermee gevuld en hebben jullie nergens geen schade opgelopen.

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Tornado gaat niet in je kouwe kleren zitten, maar gelukkig dat je er aan ontsnapt bent. Je moet er maar niet aan denken, wat er anders gebeurd zou zijn.Pfff....