Monday, February 25, 2008

If you don't like the weather wait 5 minutes


If you don't like the weather wait 5 minutes is een veel gebruikte uitspraak in Texas omdat het weer soms in 5 minuten kan veranderen naar +20 naar -1 dus een jas meenemen is eigenlijk wel verstandig. Dit vreemde weer heb je eigenlijk vooral in de winter lijkt het. Vandaag 28 graden met een flinke wind, nu 8 uur 's avonds 22 graden en het schijnt vannacht net boven het vriespunt te komen. Als ik ons Blog terug lees was het vorig jaar ook vergelijkbaar weer, nu al een soort Hollandse zomer en we zitten nog in Februari?! De komende dagen een beetje wisselvallig, gelukkig wat regen want we kunnen het gebruiken. Het gras word alweer groen en je ziet het ook al groeien, sommige bomen staan al in de bloei, heerlijk, het is weer zomer ;-)

5 comments:

Petra said...

En ik ga weer naar de diepvries in Boston, brrr! Ik benijd jullie om dat lekkere weer! Hier gaat het ook zo enorm op en neer, misschien niet alleen Texas dus ;).

Anonymous said...

Hier hebben we aardig regelmatig weer. Het is -20 en dan weer sneeuw, gevolgd door ijsregen en dan weer een dag je mooi en boven nul en dan beginnen we weer van voor af aan. Is absoluut heel regelmatig...

Mense lief 28 graden.. pfff

gr petra

MissFluffy said...

Jouw weer kan al niet meer stuk voor komende week .
Het zal je niet verbazen maar hier is de regen/wind weer van de party .

Heerlijk die lente en de groei die je elke dag ietskes meer ziet opkomen .

Groetjes Nancy

Anonymous said...

ook in holland is het de ene dag 'gewoon' lente; bomen staan in bloei en de andere dag 'gewoon ' heel miezerig en koud...bijna maart ; die roert al eeuwen zijn staart; dus what is new under the global sun?;-) xT

Anonymous said...

'Weer schommeld' ook in NL zoals (was het vorig week nog 16 graden),is het nu maar 10 graden, Per/dag kan het weer zo om slaan. Dus geniet maar van de droge dagen die op je deurmat komen .