Monday, February 04, 2008

Het lijkt wel voorjaar


Vandaag weer heerlijk warm 26 graden C ! geen zon maar een heerlijk warme wind, morgennacht wordt het weer -1 C. We hebben nu regelmatig dagen met een temperatuurverschil van meer dan 22 graden Celsius maar ons hoor je niet klagen.
Hans heeft gisteren in Austin een Ford Mustang opgehaald, dat viel nog helemaal niet mee want hij had buikgriep, nu ben ik wel wat gezonder gaan koken maar daar zal het toch niet aan gelegen hebben ;-) ? Vanmorgen dus maar even vroeg een tros bananen gehaald en een doosje pillen dus het gaat al een stuk beter met hem.
"Onze Cherokee-indiaan" is vandaag vertrokken, een uur later komt Teun de Teckel zielsgelukkig naar me toe rennen bij die plek vandaan, vacht vol met dood gras en STINKEN ! Meer dan verschrikkelijk, blijkbaar is met het afkoppelen van de trailer een deel van de septic-inhoud uit de trailer op het gras gelopen. Getver.
Dus TdT is vanmiddag zeer uitgebreid in bad geweest en nog kun je het een beetje ruiken. Brrr.
Van de 2 dames kip die besloten hadden voortaan boskippen te worden is er nog 1 over, de ander is spoorloos verdwenen dus die zal wel opgegeten zijn door een of ander nachtdier. Gisteravond in de schemering nog geprobeerd de andere kip te pakken te krijgen maar dat is dus niet gelukt, grote kans dat die er vandaag of morgen ook niet meer is dus. Nou ja, dat is de natuur zullen we maar zeggen.
De buurvrouw van een stuk verderop is dit weekend even bij de kuikens komen kijken en als er 2 hanen bij zitten wil zij ze erg graag hebben, en niet om op te eten gelukkig.
Voor Route 66 hebben we een nieuwe gast, hij blijft minimaal 2 weken want heeft ruzie thuis.
Men heeft er hier totaal geen moeite mee om te zeggen dat ze tijdelijk onderdak nodig hebben omdat ze bijv. de deur uitgezet zijn, valt me altijd moeilijk om niet te vragen waarom ;-)

5 comments:

Anonymous said...

Teun heeft gewoon een feestje gehad. Honden zijn vaak dol op dit soort dingen. Zal inderdaad wel lekker gestonken hebben.

Komt hier ook met grote regelmat voor dat mensen onder zoeken wegen echtelijke problemen. Ik heb een beetje het gevoel dat men hier heel makkelijk en snel trouwd en net zo makkelijk er weer de brui aan geeft.

Beterschap Hans..

Gr petra

Annemiek said...

Soms kun je maar beter niks weten.
Die Teun toch, lekker stinkdiertje. Wat een lekkere temperaturen daar!

MissFluffy said...

Altijd prettig zo kleine kuikentjes maar wat als het haantjes zijn.Komt mooi van pas dat je buurvrouw ze wil hebben.

Oei soigneer Hans maar goed en hopelijk is hij snel weer te oude .

Zalig die 26 C° , hopelijk krijgen we dit jaar hier toch ook zo'n zomers temperatuurtje .

Groetjes Nancy

Petra said...

Ach jee, een kip dus al slachtoffer van de roofdieren geworden. Dom van de tweede om daar niet van geleerd te hebben ;). Die Teun, heerlijk gerold heeft hij.

Anonymous said...

26 graden heerlijk zeg, geniet ze maar.Zielig voor het kipje...