Friday, February 08, 2008

Airco in de auto




Vandaag was al weer de eerste dag van het jaar dat we zouden willen dat we airco in de auto hadden. Heerlijk warm, het lijkt wel voorjaar nu er weer bloemetjes buiten staan te bloeien ! Nu kunnen we de airco natuurlijk wel laten repareren voor een behoorlijke som geld maar raampjes open en een ventilator op het dashboard werkt ook best goed. We lijken wel echte rednecks ......
Vandaag is de Jeep Grand Wagoneer (die zou ik best zelf willen houden)gebracht en er staan nu 2 auto's klaar voor transport naar Nederland en als alles volgens plan verloopt binnen 2 weken nog 2 auto's die naar Ned. gaan.
Gisteren naar HEB geweest in Crockett, ik had een boodschappenlijst van A4 formaat !
Dat viel dus verschrikkelijk tegen, de winkel zag er armoedig en verpauperd uit en ze hadden dezelfde groenten en fruit als hier in het dorp te verkrijgen zijn alleen in grotere aantallen. Voor de prijs was het ook niet nodig geweest, als je de benzinekosten mee zou rekenen zijn we niet goedkoper uit. Dus dan toch maar even bij Walmart naar binnen gelopen om daar boodschappen te doen, is een stuk leuker.
Vanmiddag weer eens geskyped met paps en mams: verteld mijn paps heel "lief" dat ze net aan een loempia, frikadel en kroket willen beginnen ! of ik er ook 1 wil ...nou en of !!! Dus aan degenen die dit lezen: koop maar vast aandelen Kwekkeboom en van frikadellenfabrieken want die krijgen echt te maken met een winststijging dit jaar ;-)

5 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Airco... Airco...Ik weet geen raad om s'mprgens mijn ramen ontdooit te krijgen en mijn verwarming blaast volop. De hele weg...

Wat boodscahppen betreft hebben wij hier niks te klagen. Volop alles te verkrijgen en nog in meerdere supermarkten ook. Hannaford en Pricechopper. En natuurlijk Aldi en de Walmart. Bij die laatste doe ik eigenlijk nooit gewonen boodschappen want die is me te duur.

gr petra

Annemiek said...

In de zomer zal zo'n ventilator toch wel niet genoeg zijn lijkt me.
Vervelend dat je dezelfde dingen ook dichter bij had kunnen krijgen.

MissFluffy said...

Heerlijk zo dagje .We hebben hier vandaag ook niet te klagen gehad .Was bijna 16 C°, de warmste 9 februari ooit !Een airco is zeker nog niet nodig hier.
Alleen blijft dit nooit lang duren zoals bij jullie dus geniet daar maar dubbel en dik van voor ons mee hahaha.

Groetjes Nancy

Petra said...

Heerlijk al bloeiende bloemen! En ingenieus, die ventilator op het dashboard. Grappig, dat de boskip toch even terugkwam.