Wednesday, February 06, 2008

de andere dag

Vanmorgen werd "het mannetje" opgehaald door een collega en kwam pas eind van de middag terug met zijn eigen auto, misschien dat hij daar wat voorzichtiger mee is ? We hebben hem verder niet gesproken dus of hij ontslagen is weten we (nog) niet. Hij heeft in ieder geval voor 2 weken betaald eergisteren. Dus we zullen wel zien of hij voortijdig vertrekt.

Zojuist zijn onze vaste gasten van Passport America binnengekomen, morgen zullen alle beestjes weer stevig verwend worden met worteltjes, kluifjes en wat ze allemaal al niet meer meenemen.
Deze week zouden nog 2 PP America trailers binnenkomen maar de bejaarde garde heeft last van dezelfde bacterie als vele andere mensen hier: zonder af te bellen niet op komen dagen.

Gisterenmiddag zijn we aan een behoorlijk noodweer ontkomen, in Buffalo (7 mijl hiervandaan) zijn er 3 minuten lang hagelstenen uit de lucht komen vallen zo groot als golfballen, er was zelfs een waarschuwing van het Police Department. We hebben die donkere wolken wel op ons af zien komen maar ze zijn netjes langs ons heen gewaaid gelukkig. Het was dan ook meteen een heel stuk frisser buiten, zo'n graadje of 20 C verschil in temperatuur.

Tot mijn grote verbazing is de vermiste boskip ook weer op komen dagen, ze wat vanmiddag ineens bij het kippenhok maar toen ze mij zag ging ze als een roadrunner door het weiland en vloog vervolgens direct het bos weer in, het was de favoriete kip van de haan dus heeft zij minstens zo'n grote hekel aan mij als de haan.

Vandaag nog even bij de winkel geweest waar ik de boekhouding voor doe, de inventarisatie komt naar niet af want ze hebben het veel te druk. Vandaag was een van de dames (de alleenstaande)de hele ochtend al bezig om foto's van haarzelf te uploaden op een forum voor "sociale contacten" .....
want zoals ze zelf zei: a gal sgotta noow where hur priorities awr. Zo is het maar net ;-)

6 comments:

Anonymous said...

Schiet echt niet op met die inventarisatie zeg. Nog effe en het jaar is alweer voorbij.

Weer mazzel dat mevrouw kip heimee heeft gekregen.

Op een of andere manier lijkt het ook wel of mensen niet eens beseffen dat he heel onbeschoft is om niet op te komen dagen zonder een woord van je te laten horen.

Zelfs personeel komt 3 dagen niet op dagen en gaat gewoon aan het werk op dag 4. En zijn zich van geen kwaad bewust. ALs je dan iets van zegt wil met het nog wel een sorry uitpersen maar dan heb je het ook wel gehad hoor.

Ben blij dat jullie nu eens de hagel en hebben en wij niet. Hier een floodwarning, maar 1 blik op de creek en kelder en dan weten we wel hoe laat het is.. Hebben we de tv niet voor nodig.

Gr petra

Anonymous said...

sorry hoor ; blijf het een raar land vinden, rare mensen, rare kippen, rare horrormussen; alsof ze zelf niet weten wat goed voor ze is....?! Hier rgen rgen regn regn, grijs weer en de krokussen etc staan al weer boven de grond, 10 graden wordt het :dus lente?! ook raar! x jeZus

Anonymous said...

Hi, de priorities van de mevrouw liggen dus bij het vinden van een kerel;-)

Maar even serieus: wij boeken veel campings vooruit en bijna overal wordt toch creditcardgarantie gevraagd. Een no-show zonder tijdige annulering kost ons gewoon de eerste nacht. Ik weet dat credit cards voor jullie ook kosten met zich meebrengen, maar dit is ook vervelend, toch? Misschien toch maar aan beginnen?

Gr,
Monique

MissFluffy said...

Ik zie het al voor me ,zoef en weg is zij hahahaha...Maar als ze zietdat de rest daar rustig zit zal ze vroeg of laat toch ook gaan toegeven .Die kip heeft meer ezelstreken dan de ezels zelf.

Waarom zeggen sommige mensen toch toe en komen ze niet eens opdagen .Lijkt me zinloos toch iets in orde te brengen ,al is het maar met telefoon en nadien niet eens om te zien .


Groetjes Nancy

Annemiek said...

Ha, slimme kip. Als het de favoriet van de haan is zou je haar toch gelijk geven.

Annemiek said...

Ha, slimme kip. Als het de favoriet van de haan is zou je haar toch gelijk geven.