Saturday, January 17, 2009

Verse houtjes



Vandaag maar weer even bij Eddie langsgeweest om te kijken of hij alweer nieuw hout had en jawel ! voor $45,-- de truck weer helemaal volgeladen en ik kon me weer uitleven buiten, gelukkig is de kou ook uit de lucht dat scheelt een stuk.
De skirting (onderkant) van de gameroom was losgewaaid voor de zoveelste keer, het is ook materiaal van niets. Dus ben begonnen ook die onderkant te voorzien van een cederhouten skirting, is insectenwerend en isolerend (rijmt nog ook ;-)
dus wat wil je nog meer ?>>> nog meer hout !
Eddie gaat ook cederhouten luiken maken voor de voorkant van het huis zodat die lelijke plastic dingen eraf kunnen. We hebben al heel wat complimenten gehad van mensen die ons steeds veranderende huis zien, ze vinden dat het op een "cottage" gaat lijken "so cute" want " daarvan staan er ook veel in Nederland" , ja ja net als tulpen en molens.....

Maandag komt er een klusjesman van de koper van de Dutchman trailer kijken hoe de slide naar binnen moet van die trailer want ons lukt het niet, het ding zit muurvast maar dat was voor hem geen probleem zei hij....
Hij komt ook de Dutchman trailer weghalen hier en meteen even kijken of ons huis nog wel level staat (hij doet alles met gebouwen zegt hij ) Volgens ons staat het in ieder geval niet level meer want iets ronds rolt van het aanrecht af en snel ook, maar misschien staat het aanrecht wel scheef ;-)
Daarna gaan we de granny's Airstream verplaatsen uit de voortuin naar waar nu nog de Dutchman staat en tuinproject nummer zoveel is dat ik op de plaats waar Granny's stond wat leuks ga poten in het droge zand en dan ook nog proberen het te laten groeien en bloeien, dat zal vast een cactus/rotstuin worden.....

5 comments:

Annemiek said...

Nog projecten genoeg! Wel leuk zo'n trailer op een cottage laten lijken. Dat had mijn babysit ook, een hele ombouw erom heen.

Anonymous said...

Jij verveeld je ook nooit geloof ik he. Ik zie bij jullie een schaduw wat betekend ZON..

Gr petra

Anonymous said...

Lekker bezig zijn is ook fijn, zeker wanneer je complimentjes krijgt dan weet je dat je het niet voor niks doet.

Anonymous said...

Die skirting die je bij de meeste ziet ,is inderdaad maar licht materiaal .Als je dan weet wat er zoal onderkruipt ,mag het best wel van degelijk materiaal gemaakt worden.Zorgen dat er zo weinig mogelijk in kan .
Alleen oppassen voor de splinters he !

Groetjes Nancy

Petra said...

Saai is het in ieder geval niet bij jullie. Hopelijk is alles in ieder geval snel waterpas.