Saturday, January 24, 2009

Jaha ik heb er ook 1 !




Vandaag is mijn digitale fotocamera binnengekomen, heeft wel $ 60,-- gekost want is een Sony Cyber shot showroommodel met wel 7.2 mega pixels (alsof ik er verstand van heb ;-) maar helemaal niets mis mee. Hans zit nog al eens op de weg met "de grote fotocamera" en er wordt nog wel eens een auto gelost hier zonder dat ik daar dan foto's van kan maken. Is toch leuk voor degene die de auto heeft gekocht dat overal foto's van zijn tenslotte.

Aangezien ik altijd direct alles moet uitproberen ipv eerst de gebruiksaanwijzing te lezen heeft Clyde nu ongeveer lasogen van het flitsen (de flitser laat nu "zomaar ineens" een rood schijnsel zien wat een stuk betere foto's geeft) en daarna was Freekje aan de beurt. Die vindt het ook niet echt leuk, de rest heeft zich verstopt inmiddels.
Er schijnt ook nog geluid opgenomen te kunnen worden ermee, video's en het is me gelukt de foto's op mijn compuut te zetten, ziehier het trotse resultaat ;-)

O ja, vandaag ineens akelig koud buiten, gisteren nog van plan geweest de korte broek uit de kast te halen maar de komst van een pittig koufrontje (weer zonder regen) heeft ons de winterjas ingejaagd vandaag brrr. Gelukkig duurt het nooit lang hier.

6 comments:

Anonymous said...

Veel succes met je nieuwe aankoop .
Sony Cybershot ,zo eentje gebruiken wij hier ook en het is een zeer handig toestel in gebruik .En de prijs is helemaal een koopje !

Groetjes Nancy

Anonymous said...

oje nu ook binnen 'enge' beesten:-D, wel leuk dat we nu ook de gebeurtenissen beleven door jouw ogen....grtzx T

Annemiek said...

Leuk dat je nu ook foto's kunt maken. Ha, die lasogen houdt onze Bitz ook helemaal niet van. Zo gauw ik de camera pak rent ze al weg! En ze is nog wel zo cute om foto's van te maken!

Petra said...

Leuk, he, zo'n klein cameraatje. Ik heb de mijne altijd mee. Zoals nu tijdens het skien zit ie gewoon in mijn jaszak. Veel plezier ermee!

Anonymous said...

Ik heb het ding standaard in mijn tas zitten. Zodra iki hem een dagje niet bij me heb gebeurt eriets of zie ik iets wat ik graag had willen vast leggen. Bo maakt het geen zier uit en Rhomar komt er echt niet voor overeind laat staan dat ie er voor of staat of eg loopt.

Veel plezier ermee.

Gr petra

Anonymous said...

Beter iets duurs dat je er iets aan hebt, dan iets goed koops dat je er niks aan hebt. Nou suc6 er mee met foto's maken.