Wednesday, January 07, 2009

Nice sky


Vandaag een druk export dagje, begon met een container laden met een auto, Harley, Four wheeler en diverse motorblokken en veel dozen, ruimt mooi op want de volgende partij is al aangekondigd. Onze gasten hebben lekker in het zonnetje gesleuteld en het grootste deel van de dag Walmart onveilig gemaakt. Van onze zieke gast C. nog niet vernomen, ook de andere gaste is nog spoorloos, wel heeft ze de oude truck van rep terug gebracht die ze geleend had om naar haar werk te kunnen en gewoon 4 dagen niet meer op de camping was, want ze woont hier parttime en over een paar dagen helemaal niet meer want ze mag moven. De trailer is waarschijnlijk al verkocht, dus weg met die oude zooi. Bianca's gebit is nu aan de andere zijde sterk aan het verminderen dus ze mag een andere tandarts uittesten, waar ze erg blij mee is, maandag is D-Day. De foto heb ik aan het begin van de avond geschoten, erg mooie kleuren vanavond, morgen 22 graden, lekkerrrrr

3 comments:

Anonymous said...

Suc6 met het zoeken van een tandarts, jeej een prachtige lucht adembenemend. En wow wat een aangenaam temperatuurtje 22 graden, in Nl is het maar aan de koude kant met -10.

Anonymous said...

Het is een heel mooi luchtbeeld !

Ai die tandarts weer...veel sterkte ermee ,er zijn leukere zaken op de wereld maar beter korte pijn dan ermee blijven lopen .

Groetjes Nancy

Petra said...

Prachtige foto's en 22 graden wil ik ook! Succes voor Bianca, tandartsen, brrr!