Wednesday, January 14, 2009

Duwen en trekken




Wij hebben voor een paar van onze vaste "Mopar"klanten al een paar auto's in containers moeten duwen, geen stuur, geen remmen etc. Een heel klusje altijd wel al met al maar vandaag hadden wij het genoegen dat zij zelf mee konden doen: 4 auto's nog wel die hier gekocht zijn en waar de afgelopen week druk aan gesleuteld is tot vanmorgen aan toe.

Vandaag stond dus het laden van 4 Mopar auto's van deze "Mopargasten" op het programma.
Vorige week waren er 2 containers ingepland voor vandaag, de eerste om 10.00 uur.
"Georganiseerd als echte Hollanders" zijn (we klagen wel eens over Amerikanen) was gast R. om 10.00 uur in geen velden of wegen meer te bekennen, hij was straps gaan kopen om de auto's vast te kunnen zetten in de containers en had dus ook de sleutels meegenomen van de auto die als eerste geladen zou gaan worden. Dat ging dus niet lukken en tegen de tijd dat hij terug was hadden we maar een andere auto geladen want met R. weet je maar nooit hoe laat hij terug is ;-) De straps die hij had meegenomen waren leuk om dozen mee vast te zetten in de container maar in ieder geval geen auto, gelukkig hebben we hier voor maanden straps op voorraad dus we hadden er nog genoeg en met wat geduw en trekwerk waren we om 12.30 uur klaar met laden dus ruim op tijd.

Bijgaand wat foto's van het "Moparteam van Zweetbird" ;-) hard aan de slag.

6 comments:

Annemiek said...

Fijn dat ze zelf eens hard werk mogen verrichten, en dat je er zelf eens bij kunt staan om foto's te maken :)

Anonymous said...

Kind kan de was doen, jeej wat zwaar werk.Gelukkig dat jij niet hoefde te helpen. Wij als vrouwen hebben het toch al zwaarder.

Anonymous said...

lekker kontje (rechts;-)xt

Anonymous said...

Eigenlijk een werkvakantie voor hen dan 'lol'.
Zo zonder stuur ,kon dan alle kanten opgaan.

Groetjes Nancy

Petra said...

Wat een werk, zo te zien! Moet wel om Sisely's commentaar lachen, zo waar!

Hans Hendriks said...

@sisely en Kasaka, wat bedoelen jullie ??