Tuesday, January 06, 2009

Lekker slopen





We hebben nu dus 2 weken lang de mannen van Sweetbird69 op onze camping. Zij gaan van 6 Mopar auto's 4 maken ofzo en de rest mogen we houden. In ieder geval waren de mannen lekker bezig vandaag met een leuke auto compleet uit elkaar te halen. Ondertussen werd Bianca's Fordje ook voorzien van nieuwe boegies en luchtfilter ondanks het een beetje vloeken in de kerk is, want een Ford is geen echte auto. Vanavond hebben we ze beloont met wat Texaans hertenvlees. Onze nieuwe paard heet Eagle en is een racepaard volgens de vorige eigenaar, die erg blij was dat zijn paard in goede handen terecht gekomen was. Onze gast C. is nog spoorloos en wij zijn de trotse bezitter van zijn rijbewijs en wat kleding. Voor de rest hebben we het mooie weer weer terug, graadje of 20, morgen weer een container laden and life goes on.

5 comments:

Annemiek said...

Eagle is een mooie naam voor het paard.
Ze zijn daar wel lekker bezig met de auto's.

Anonymous said...

Geniet maar van dat lekkere weer, in NL is het koud.Heb even mijzelf op gewarmd bij jullie, hopelijk dat je het niet erg hebt gevonden.

Anonymous said...

Eagle is a good name. Rep

Anonymous said...

Ik zal misschien wel voor blond aangezien worden maar waarom is een Ford geen echte auto ?

Leuke naam en zeer mooi paard ook .

Groetjes Nancy

Hans Hendriks said...

@Nancy: Fords zijn echte auto's maar dit zijn Mopar mannen, dus van de Dodge en Chrysler en die vinden een Ford een stukkie minder een echte auto ;-)