Friday, January 30, 2009

gaat gelukkig wat beter

We komen net bij de dierenarts vandaan en het gaat beter met Freekje, hij hoeft niet meer over te geven en ook heeft hij vannacht geen bloed meer verloren. Hij heeft een dikke schouder van het infuus nog want ze hebben hem behoorlijk wat vocht gegeven sinds gisterenmiddag. Gelukkig is hij nu van het infuus af en krijgt vandaag nog allerlei antistoffen toegediend tegen elke schadelijke bacterie die een hond maar kan hebben. We hebben de rontgenfoto van zijn ingewanden bekeken en daarop was te zien dat er geen activiteit in zijn darmen is op het moment (zei de dierenarts tenminste want wij zien er niet veel aan eerlijk gezegd)dus dat is nog wel een zorg op dit moment, en dat moet d.m.v. eten eerst op gang komen willen ze hem laten gaan, maar Freekje wil niet eten (nog)
En hij is altijd al zo achterdochtig met eten (denkt dat overal een pilletje in verborgen zit) dus ik hoop dat hij dat vandaag nog wel gaat doen. Freekje vind in ieder geval de assistente heel erg aardig, ze heeft vanmorgen met hem even buiten gewandeld en zij vind Freekje ook heel erg lief ;-)
Moet zeggen dat ik het superdierenartsen vind, we mogen elk moment van de dag bellen en/of langskomen en ze laten alles zien wat ze gedaan hebben en gaan doen en we hebben nu zo'n beetje de hele praktijk gezien daar en ziet er allemaal perfect uit !
Dat alleen is al een hele geruststelling.
Vanmiddag gaan we weer bij Freekje kijken en hopen dat hij dan in ieder geval wat gegeten heeft. Wordt vervolgd...

4 comments:

Anonymous said...

Mooi om te horen dat jullie iedere keer even langs mogen komen(hoe het met hem is), nou fijn om te lezen dat het wat beter met hem gaat. Suc6 verder dan maar met het voor uit zicht.

Anonymous said...

Toch fijn als je zo onthaalt wordt en ook een prima uitleg krijgt .
We blijven duimen voor Freekje zijn herstel !


Groetjes Nancy

Petra said...

Goed te horen dat het ietsjes beter gaat. Duimen nog even verder voor jullie!

Annemiek said...

Gelukkig! Al een beetje beter. Hopelijk snel weer de oude.
Het klinkt wel iets als wat onze vorige hond een keer had.