Saturday, April 12, 2008

View from a Dirt Road





Vandaag zijn we bij de "achterburen" geweest, zo'n 3 mijl hiervandaan via "Dirt Roads", zo kom je nog eens ergens ;-)Zo af en toe leek het wel of door een State Park reden zo mooi en wild is de natuur hier om de hoek van deur. Er staan her en der oude verzakte schuurtjes, ouderwets gebouwde houten schuren die nog steeds de degelijkheid zelf zijn, leegstaande huizen (wat zou er allemaal nog in staan ?)langs een vallei kom je in de "swamps" waar verscholen tussen struiken en bomen in het water nog een antiek "out house" staat. De Dirt Roads hier lopen door een enorm uitgestrekt gebied waar je zelfs met navigatiesysteem zeker gaat verdwalen, maar mooi dat het daar toch is......

8 comments:

Anonymous said...

Bijna dezelfde foto's kun je hier maken. Zelfs het water gebeidje heb ik zo ongeveer aan mijn tuin grenzen.

Die navigatie kan mijn huis niet eens vinden laat staan. Zelfs google earth niet.

gr petra

Petra said...

Zelfs hier in suburbia is het nog interessant. Vandaag probeerde ik naar een adres te navigeren en kreeg de waarschuwing "only reachable via private roads (lees: dirt roads). En dat tien mijl van de grote stad! Toch vind ik het wel wat hebben. Zelfs zo dicht bij de stad voelt het wild westerig ;).

Anonymous said...

Onze grote hobby is onze TomTom op een adres zitten en dan de kortste route laten bepalen. Je komt dan werkelijk op de mooiste afgelegen plekken.

Zo reden we in oktober dwars door het achterland van Lancaster in het Amishgebied, ver weg van de touristische routes en ten westen van Shenendoah in de Vallei. Hillybillyland, supermooi!

Maar Texas komt nog, absoluut!

Gr,
Monique

Chuck and Anneke's RV travels said...

Heb je dit met de jeep gereden ? LOL. Toen we in Arizona waren hadden we graag een jeep gehad.Vooral daar in Sedona was het prachtig en veel "dirtroads"

MissFluffy said...

Gewoon om even tot jezelf te komen ,de rust die je daar vind .Kan me best voorstellen dat het mooi is .

Groetjes Nancy

Anonymous said...

mooooooooooooooooooooooooooi !!!!!!!!!!komen we bekijken.....;-) xT

Annemiek said...

Mooi hoor.

Anonymous said...

Adembenemend is de natuur, (zeker als je er zelf in 'staat' en of 'loopt' of 'rijd').Kun je mooie foto's van maken.Complimenten voor de foto's Bianca die je er steeds bij log zet.