Saturday, April 19, 2008

Klaar ! bijna dan



Vandaag weer lekker aan het timmeren geweest, 1 blaar en 2 keer fiks in vingers gesneden (maar dat waren 2 vingers tegelijk dus niet 2 x dom ;-) met die metalen dakplaten, Daar hebben ze dan ook handschoenen voor uitgevonden.... De porch/veranda/afdak hoe je het noemen wilt is klaar ! moet nog wat meer hangplanten kopen maar dat komt later wel. Eigenlijk ben ik best heeeeeeel erg trots op mezelf ! De palen staan minstens 4 ft diep in de grond, de balken zitten met 4 inch stalen spijkers vast, nu moet het toch echt hard gaan waaien wil dit omver gaan (meteen maar even afkloppen, je weet het hier maar nooit tenslotte)

Hans had ooit bij iemand in een schuur een oude lamp gevonden die bestaat uit 5 "minikroonluchtertjes" dus wat vanmorgen nog matglas leek goed gesopt en nu hangen er echte kristallen te schitteren onder mijn zelfgemaakte dak ! Daar kun je toch een hele tijd heel gelukkig van worden ;-) ?

6 comments:

Annemiek said...

Wauw! Echt dat ziet er super uit hoor! Dat je dat in elkaar krijgt!

Anonymous said...

Leuk gedaan... Behalve je vingers dan. Enne nu de building inspector gebeld...Hier zou dat dus moeten..


gr petra

Anonymous said...

Ziet er fris en fruitig eruit. En wij als vrouwen kunnen er ook iets van.Knap gedaan.

Petra said...

Zo, wat een werk, zeg! Je mag met recht trots op jezelf zijn! En het ziet er prima uit. Hopelijk helen je vingers gauw!

MissFluffy said...

Dat heb je wel knap gedaan en daar in het warme Texas zul je wel zeker af en toe van kunnen genieten als de zon je net iets te warm wordt .

Groetjes Nancy

oneduts said...

Daar mag je zeer zeker trots op zijn Bianca! Ik ben ook een handy woman en weet hoe dat voelt om zelf iets in elkaar te zetten of te bouwen.