Friday, April 18, 2008

"Nieuwe auto"



Hier de foto's van mijn "nieuwe tuf" de meeste van u zullen mijn nieuwste aanwinst zeker niet zo leuk vinden als ikzelf ha ha

Het is een Ford F100 uit 1972 bij de 1e eigenaar vandaan, alle boekjes en dingen zitten er nog bij. De auto had 3 jaar stilgestaan, nieuwe accu erin, starten en het liep, dat moeten we hebben !

Er schijnt zelfs een "big block" in te zitten, een V8 motor dus heb ik weer een mensen-boodschappen en paardenboodschappen autootje. Heb er zelf nog geen meter in gereden want ben vandaag zelf begonnen met het bouwen van ons veranda-afdak en het wordt nog mooi ook !

Onze vast gast die dat zou gaan doen heeft het erg druk, we weten niet waarmee en blijkbaar heeft hij het geld ook niet hard nodig op het moment om wat harder te lopen dan normaal. Ongeduldig als ik ben duurt dat me dat al met al veel te lang (al 2 dagen ahum) dus ben er zelf maar aan begonnen. Foto's volgen morgen. Als ik morgen nog meer spierpijn heb dan nu het geval is wordt het een heeeeel kort blogje ;-)

6 comments:

Anonymous said...

Prachtige wagen toch! Echt Texaans zo'n pick-up!

vr.grt,
René

Anonymous said...

Ai spierpijn hebben is niet zo fijn, houd ze maar lekker warm. Je nieuwe aan winst is mooi, rijden maar.

MissFluffy said...

Ne'n oldtimer en dan nog eentje in goede condities .Veel succes ermee en het zal wel een goed gevoel geven als je ermee op de baan bent .Voor zijn ouderdom ziet hij er zeker prima uit en eigenlijk moet je hem dan ook in die conditie houden maar ik zelf zou hem wel een leuk kleurtje hebben gegeven maar origioneel is hem natuurlijk stukken meer waard.

Groetjes Nancy

Petra said...

Een stoere wagen, hoor! Succes met de veranda!

Anonymous said...

Gaaf bianca, harstikke leuk. Bij jullie roesten ze ook niet zo hard als hier...

gr petra

Annemiek said...

Dat hij nog in zo'n goede conditie is! Hier zou hij hartstikke verroest zijn. Ziet we wel stevig uit. Veel plezier ermee.