Saturday, April 26, 2008

Dagje van alles wat



Vanmorgen is onze nieuwe vast gast gekomen, we noemen hem alvast maar "neighbour", Route 66 vindt hij groot genoeg voor zichzelf maar wij vinden hem eigenlijk zo groot dat we hem voorgesteld hebben de Schoolbus als slaapkamer in te richten zodat Route 66 dan zijn "Living Room" wordt.
Sammy wil in de projecttrailer als die klaar is, hij "mag" dan zijn eigen afdak eraan bouwen zodat het er nog leuker uit komt te zien, deze trailer wordt "The Country Trailer".

Gisterenavond zag ik Rep tegenover zijn trailer in het weiland staan om zijn 3 geliefdes weer wat wortels te voeren dus heb ik Rep ook de roskam gebracht, ezels poetsen dagelijks schiet er bij in gezien de drukte met de export en aangezien ze hun wintervacht graag kwijt willen en Rep nogal wat uren per dag over heeft......de 3 dames en Rep zelf zijn er erg blij mee gelukkig en ik ook helemaal.

We zijn nog bij onze vrienden van de Wrecker Service langs geweest want Sheila heeft haar droomauto gevonden, zie foto's: het is een Hearse Funeral Car, een witte Cadillac, bouwjaar 1966
Er zit nogal wat opknapwerk aan maar het chroom en het interieur is in prima staat, geweldige auto voor slechts $ 300,--. Voor dat geld hadden wij hem ook heel graag willen hebben. Zou leuke overnachtingsplaats zijn voor Gothics ;-)

Vanmiddag naar de East Texas Auction geweest waar weer een deel van onze spullen uit de voormalige winkel onder de hamer ging (duurt nog wel 4 veilingen voor alles er door is en we hebben nog meer dozen staan hier). Op zo'n veiling zie je nog een paar bekenden, voor ons zat een mevrouw te haken, werkelijk van alles wordt er geveild, van oud meubilair tot diamanten ringen. We hebben voor $ 10,-- een heel oude grammofoon Quakertone grammofoon op de kop getikt, hij doet het zelfs nog ! klinkt niet fraai zo'n gekraste en gebutste 78 rpm plaat maar is wel heel grappig.

Gisterenmiddag gras gezaaid en voor vanavond is de voorspelling weer zware thunderstorms en morgen de hele dag regen. (joepie !)Goed weer om het huis eens op te ruimen want daarvan is afgelopen week niet veel terecht gekomen.

5 comments:

MissFluffy said...

Vind ik wel een hele goeie ! Een nachtverblijf voor ''gothics'' hahaha..ja je had wie weet er nog heel wat succes mee gehad .

Groetjes Nancy

Annemiek said...

Wat een oude auto! Het heeft wel wat Ghostbuster-achtigs.

Anonymous said...

Gj's reaktie: Daar had ik ook nog wel $500 voor over had. Mooie auto.

Route 66 te groot....nee toch.. Als je de bus toch niet gebruikt.

gr petra

Anonymous said...

Dan zit er niks anders op om binnen iets te gaan onder nemen, moet mee en dan ook een goede beurt krijgen.Alhoewel buiten zijn ook wel fijn is, maar ja het weer voor speld wat het gaat worden.

Petra said...

Een witte "hearse", beetje luguger ;). Interessant wel zoiets!