Wednesday, April 16, 2008

Hekkies op bezoek

Gisterenmiddag kwamen de Hekkies aan, welbekend van het Alles Amerikaforum, en laten die nu toch een megazak zoete drop meegenomen hebben ! Heerlijk !!!

Na de kou elders in Amerika hebben ze hier heerlijk op zitten warmen in de bijna altijd fel schijnende texaanse zon. De neuzen waren na een paar uur bakken zo bruin als de steak die van de BBQ kwam ;-) En wat gaat er nu boven een Texaanse Steak, Spareribs, salade met eitjes van de eigen kippen en Texas Crispers ? dat alles lekker buiten aan de picnictafel opgegeten en dan was het nog een wat "frisse" avond hier voor onze begrippen. Het was al met al hartstikke gezellig en vanmorgen zijn ze vertrokken naar Trudi in Spring. Foto's van het " hollands/texaanse" gebeuren hier staan op hun website want wij zijn natuurlijk vergeten foto's te maken van het bezoek....

http://hekkietravel.web-log.nl/

5 comments:

Bianca said...

Ik had de foto's al gezien op de blog van de Hekkies. Zo te zien hebben jullie ze goed verwend ;)

Anonymous said...

Al met al een gezellig onder onsje en dat lekker in de zon!!!Mmm krijg er gewoon honger van.

Anonymous said...

Leuk, dat jullie hen op bezoek kregen! En op hun log vond ik het leuk om jullie twee ook eens op de foto te zien! (om de een of andere reden kan ik niet op mijn blogger account reageren)

Anonymous said...

Je hebt het maar druk met al die Nederlanders. Ziet er wel gaaf uit hoor zo rond trekken.

Gr petra

MissFluffy said...

Das wel leuk zo af en toe toch iemand uit je thuisland te ontvangen .
In passant ben je bevoorraad.

Groetjes Nancy