Tuesday, April 22, 2008

Een nieuwe camera door de campinggasten betaald ?





Heb altijd wel wat geld uitgegeven aan camera's, had ze ook altijd nodig voor mijn vak als grafisch vormgever. Ik was een van de eerste Nederlanders met een digitale reflexcamera, tenminste in de betaalbare price range. Helaas is deze camera gestolen tijdens een inbraak in mijn oude huis in Arnhem. Omdat ik niet zoveel meer fotografeerde heb ik een compacte Sony gekocht die prima voldeed maar helaas een paar weken geleden kapot ging. Als zuinige Hollander kocht ik een week geleden een aanbieding bij de Walmart waar ik eigenlijk achteraf niet erg blij mee was. In overleg met Bianca mocht ik gisteren een goede camera halen. Ik moest gisteren een boot halen achter Dallas en dan kom je zo'n 20 Walmarts tegen en heb een Nikon D40 gescoord en vandaag de eerste plaatjes gemaakt in de standaard instelling. De camera bleek gisteren bij terugkomst al betaald te zijn door 3 nieuwe trailers op de camping en de oude camera verkocht aan Rep, onze vaste bewoner, zie plaatje.

7 comments:

Anonymous said...

Een camera is wel een must hoor. Ik kan niet meer zonder.

Ik hoef dan wel geen uitgebreid ding want fotograveren kan ik toch niet, zelfs niet met een dure uitgebreidde camera maar toch..
Bovendien ontbreek mij volledig het geduld..

Maar je foto's zien er prachtig uit!

gr petra

Anonymous said...

ohhhhh "mocht" van Bianca, alsof jij je daar iets van aantrekt ha ha ha

XXX
Je liefhebbende echtegenote

Annemiek said...

Nou, je kunt weer mooie plaatjes schieten.
Die Rep lijkt een vrolijke man.

MissFluffy said...

Ik ken ook niet zoveel van die dingen af maar heb ondervonden als je iets wil fotograferen wat ver weg zit ,dat mijn camera ook te kort schiet .Ik zou bij de volgende aankoop ook naar een hogere prijsklasse uitkijken.

Dus leuk ,gaan we mooie plaatjes te zien krijgen van jou .En Rep is ook ineens gesteld .

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Nou dat is echt wat je kunt zeggen een steentje bij dragen van je gasten, zo je kunt weer kiekjes maken.Gewoon erop los klikken/op je camera, en je bent nooit te oud om iets te leren.En een foutje maken, doet iedereen wel eens.

Anonymous said...

Ah, Hans ... die pickup, wat een plaatje!! Die zou mooi staan bij Stal Nieuwen Oord!

Anonymous said...

De digitale camera is de beste uitvinding van de afgelopen decennia. Voorheen fotografeerde of filmde ik nooit. veel te veel gedoek met rolletjes afdrukken, pakken foto's etc. Nu ik het allemaal via de computer kan beheren gebruik ik het veel meer.
Mooi "uithangbord"voor de camping ook , die ouwe pick up!
vr.groet, René