Wednesday, March 12, 2008

Run chicken run




Vandaag prachtig weer, lekker warm dus goed om het kippenhok waar de kuikens (nou ja kuikens....) in zitten open te zetten. Ze zijn nu 8 weken oud dus mogen ze de wijde wereld in, de kuikens moesten eerst even goed kijken of de kust wel veilig was en hop allemaal naar buiten en juf Kip ook mee. 1 minuut later zaten ze allemaal weer in het hok van schrik want blijkbaar is de wijde wereld voor een kuiken heeeeeel erg wijd, inmiddels hebben ze het toch weer aangedurfd en nu maar hopen dat ze vanavond allemaal vanzelf het hok weer ingaan ;-)

Zojuist hebben we weer een container geladen, dus er kan weer een vracht kan op weg naar Nederland.
Nog even een hagedisje uit de container gered, zat er nog in van een vorige vracht, dus die is vast heel erg blij dat hij/zij ergens in de tuin kan rondrennen. Vraag me af wat er voor beestjes stiekem meegaan eigenlijk met de auto's die wij verladen.....;-)

5 comments:

MissFluffy said...

Die zullen al aardig gegroeid zijn ! Niet meer van die kleine pagadderkes .

Controleer die containers maar goed want zou niet de eerste kat zijn die plots mijlen ver van huis is.
Dat hagedisje had gewoon een temperatuur shock kunnen krijgen met in Nederland aan te komen ,het is hier namelijk guur en koud weer.

Groetjes Nancy

Petra said...

Hi hi, die kippen! Ze zijn bij jullie dus echt "free range".

Annemiek said...

Toen wij onze auto verscheepten hadden we hem zo goed schoon gemaakt, maar het was niet geod genoeg en moest nog eens. Dat wel wel van NL naar hier, andersom is wat relaxter.

Leuk die kippen. Wat zijn ze al groot. Ik zag bij de voerwinkel deze week kuikentjes, zo lief. Ik wil er ook weer, maar ik ga eens kijken of ik een broedmachine kan lenen.

Anonymous said...

Zijn inmiddels bijna geen kuikentjes meer.

Hopelijk gaan deze er niet vandoor.

gr petra

Anonymous said...

Leuk om te zien dat de zaken goed gaan. Ben benieuwd wanneer mijn velgen, die zich inmiddels wel ergens midden op de oceaan zullen bevinden aankomen.

vr.grt,
René