Wednesday, March 05, 2008

Naar Waco...enzo


Vanmiddag rond 5 uur hadden we een afspraak met iemand die zijn truck wilde verkopen in Waco.
De zon stond hoog aan de hemel terwijl wij door eindeloze prairielandschappen reden, enorme ranches in de verte en kuddes van honderden koeien met kalfjes, cactussen omzoomden de bijna verlaten weg. De horizon zover je kon kijken en terwijl de zon stralend door de autoruiten scheen kon de ventilator op het dashboard niet voor de nodige verkoeling kon zorgen (onze airco doet het niet namelijk).
Voor ons reed een vrachtwagen volgeladen met allemaal witte kippen in kooien, waarschijnlijk hun laastste "uitje" en al rijdende kwamen we erachter dat we maar beter flink wat afstand moesten houden van deze kippentruck: dat er allemaal veren uitwaaien is nog niet zo erg maar onze voorruit werd almaar witter van de kippenpoep.
Uiteindelijk kom je van deze eindeloze prairiewegen dan in de "grote stad" druk verkeer, stank en veel mensen, maar het chinees buffet was goed te doen, de man van de auto erg aardig en we hebben nog even geshopt. De terugweg hebben we in het donker afgelegd met als enige geleide de koplampen van de auto en de reflectoren in het midden van de weg, een skunk was zo gelukkig dat ie nog net op tijd de overkant van de weg haalde in plaats van verpletterd te worden onder onze banden. Gelukkig zijn we weer heel thuis gekomen zonder overstekende herten, wild hogs e.d. en we weten nu ook dat ons hek in het donker goed zichtbaar is.
Onze vorige gasten (van de kerk met die RV) hadden nl ons hek eruit gereden een paar dagen geleden. Dus hebben we nu een hek met lampjes ! + kentekenplaten want die reflecteren ook goed ! + de binnenhekpaal is een spoorwegbiels !! Knappe jongen die dat nog een keer kan omrijden ;-)

5 comments:

MissFluffy said...

Een keer je een skunk hebt geroken ,vergeet je de geur nooit meer hahahaha..
Aangenaam ritje zo te lezen ,buiten de vervuilende kippen .

Gr.Nancy

Anonymous said...

zoals je dat beschrijft stel ik me de usa /texas ook altijd voor.......moeten we dus zelf ook maar gaan bekijken;-) lukt het al op de banjo??
xT

Annemiek said...

Dat klinkt als een leuk uitje.
Ik dacht dat je ging vertellen dat de kerklui het hek versiert hadden :)

Anonymous said...

Dus is het zwoegen en zweten als de ventilator het niet doet, vervelend.Hopen dat het niet al te warm gaat worden, want zonder een ventilator ben je nergens.

Anonymous said...

Dat werd dus auto wassen...

gr petra