Monday, March 24, 2008

De gieren vallen alweer bijna van het dak





Terwijl Nederland zich massaal opwarmt bij de Ikea of een andere meubelgigant, gedeeltes van Amerika onder water staan of er nog een pak sneeuw valt van zo'n 30 cm zitten wij lekker buiten in het zonnetje ;-) Vandaag kwam Ronny langs met vrouw om zijn hardtop achter te laten van zijn Mercedes 450SEL die hij gekocht heeft in Kansas en die over een weekje afgeleverd moet worden in Florida. Wat is er lekkerder om lekker cabrio te rijden langs de Golf van Mexico, wij sturen de hardtop wel richting Olanda. Ondertussen staan alle palen van onze nieuwe dubbele carport om de auto's te beschermen tegen de zon en soms wat regen. Met onze export tak loopt het heel goed, morgen naar Houston een auto halen, donderdag naar Austin en ondertussen zijn er een stuk of 4 onderweg, dus we mogen niet klagen en doen we dus ook niet. De rest van de week wat saai weer, graadje of 25 en geen noemenswaardige regen, ach het went.

6 comments:

Anonymous said...

Hier vallen de gieren ook van het dak, maar dan omdat ze dood gevroren zijn...

Gr petra

Anonymous said...

prachtig plaatje: NL in paassfeer in de sneeuw, stralend blauwe lucht met zon of allerlei van die dreigende wolken waar regen of hagel of sneeuw of alles tegelijk uit valt...mooier kan Nl niet zijn;-)... gisteren op de radio "een lange file ' voor een bekend zweeds warenhuis' en vandaag na weer veel sneeuw files van 27 km in de ochtendspits...Nl ligt lam op een beetje sneeuw; whats new and whats to hate;-)
( Huis schiet op en nog veel te doen...)x jeZus

Anonymous said...

Heerlijk z'n warm weertje, geniet er maar lekker van. In NL is het wit, echt weer om binnen te blijven.

Petra said...

Hier is het erg mooi, alles begint te bloeien (en iedereen te niezen), maar vandaag nog wel koeltjes. Fijn, dat jullie business zo goed loopt!

MissFluffy said...

Saai weertje he ...je kan niet wat warmte deze kant opsturen hahaha.
Vandaag hebben we heel wat sneeuw zien vallen ,vlokken o zo groot maar ook o zo nat .Enjoy the sun !

Groetjes Nancy

Chuck and Anneke's RV travels said...

En in Arizona schijnt altijd de zon !

Gr. Anneke