Friday, June 13, 2008

Vrijdag de 13e.... mag ik even voorstellen...




Jason ! Jawel, onze "family" is toegenomen met weer 1 nieuw lid. Een zwarte labradorpup (iets van 10 weken ? en kruising met nog iets) weer zo'n dumpverhaal dus het zielige deel laten we achterwege deze keer. Jason is inmiddels in bad geweest, is zo'n 150 vlooien armer, 8 teken en als het goed gaan ook de wormen aan de binnenkant dood, de vele mierenbeten (weer die fire ants !) zullen met een paar dagen wel wegtrekken. Zijn broertje en zusje zijn meegenomen door Kye onze hoefsmid naar een no-kill animal shelter bij Houston maar omdat deze pup echt dringend extra zorg nodig had heb ik hem mee naar huis genomen. Hij begint inmiddels een beetje te spelen, kan piepen, grommen en iets wat op keffen lijkt, heeft al bij Hans aan de broek gehangen (wat eten en drinken niet kan doen in zo'n korte tijd) en gaat vast en zeker helemaal goed komen met deze hond.
En we wonen hier pas 1.5 jaar.....

Nog een foto van Summer en Sugar. Volgens ons moet de vader een Mustang zijn geweest ;-)want het kleine mormel kan geen seconde stilstaan. Is bijna al in de drinkbak gesprongen en vindt aaien maar niets nog, vandaag ben ik 2x bijna "aangelopen" door Sugar, ze kon nog net op tijd stoppen, omkeren en heel hard wegrennen. Summer wordt er heel erg moe van.

Het is hier HEET, what's new ? gisteren even gekeken op de thermometer terwijl ik geroosterd werd door een heet briesje stond het ding op 44 graden ! om 6 uur 's avonds dus niet echt felle zon meer. In Buffalo en Centerville is begin deze week nog een fikse bui regen gevallen, wij hebben alleen de wolken gezien. Maar: de pomp is binnengekomen, een van onze buurmannen heeft ervaring in het aansluiten van zo'n ding (wist niet dat die ook nog geaard moeten worden bijvoorbeeld ;-) dus die maar even aan zijn hemd trekken of hij dat in orde kan maken voor ons.

Verder weinig campingnieuws, alleen vaste gasten op de camping die allemaal binnen zitten met de airco aan - als ze niet aan het werk zijn- en vanavond 1 gast voor 1 nacht. Een van onze vaste gasten heeft zijn "stimulus package" ontvangen (zie google want het is een te lang verhaal om uit te leggen) en heeft nu een dish bij Route 66 staan. Hij heeft dus TV nu en we zien hem niet meer buiten ;-)

o ja, buurman Ed heeft de avond van de dag dat die hele grote slang hier in de schuur zat een slang doodgereden die zo dik was als zijn pols en zeker over de 8 ft long. Ze houden dus echt niet van mottenballen zeker...

6 comments:

Anonymous said...

Wel ja kan er ook wel bij jo. Hij/zij is wel leuk... Onbegrijpelijk dat ze die beesten zo dumpen.Gelukkig hier weinig last van. Ik moet nog 5 katten kwijt maar ik zla het niet in mijn harses halen om ze te dumpen.

Wat is Sugar groot. Jeetje groeit ie zo hard of zijn die veulens zo groot. (ik weinig verstand van)

Tot mijn grote genoegen heb ik van dit seizoen nog geen vlo gezien wel al wat teken. nou zijn mijn honden blijkbaar ook geen favoriet van vlooien dus dat scheelt.

Zelfs de katten nog niet...

Hier is het ook neit te banken. Wij hadden 3 dagen geleden 44 graden pffff echt heet, hoor, gelukkig nu tegen de 40, heet ZAT

gr peet

Annemiek said...

Wat een dierenverhalen. Geweldig dat die pup bij jullie een goed tehuis krijgt. Voor hem een heel gelukkige vrijdag de 13e.
Toch wel zielig die slang, nu weet je wel hoe je ze kunt verdrijven.
Heerlijk die paardjes!

Anonymous said...

Beter een goed huis voor een huisdier vinden, dan (aan zijn lot) over laten.Hij is al weer een stukje geroeit Sugar!!!

Anonymous said...

ach hier zitten we weer met de trui, sokken en kachel aan en komt het met
bakken uit de lucht vallen, tja. Fijn hoor jullie beestenbende ( skip the snakes en fire ants ed) en mooi dat dat kleine mormel bij jullie een goed thuis heeft gekregen ( bedoel ik blacky mee)
veel liefs en keep up the good work! XjeZus

MissFluffy said...

Staan daar ergens pijlen die die honden jouw kant opsturen ? hahah
Wel fijn dat je nog eentje in huis neemt ,al zal je ooit wel moeten stoppen.Maar hij kon het niet beter getroffen hebben .

Wat een stof daar ,al goed dat dieren graag een stofbad nemen en Summer geniet er precies ook enorm van

Grtjs Nancy

Petra said...

Soms is het bij het lezen van jouw blog alsof ik over een ander land lees. Zijn de Texanen dan echt zo'n ander volk? Kennelijk wel. Maar goed dat jullie er zijn om die dieren op te vangen!