Friday, November 02, 2007

Brush en meer

Toen we hier kwamen wonen vonden we ons vrij dichtbegroeide bos geweldig, de buren waarschuwden ons al voor de "brush" die overal groeit, het is een plaag. Dat vonden wij dus eigenlijk wel meevallen, totdat we na diverse wandeltochten in ons eigen bos (waarin we na bijna 1 jaar nog steeds niet overal geweest zijn) tot onze schrik zagen dat we wel veel oude bomen hebben maar geen jonge aanplant. Dat ligt dus aan.....het brush ! het verstikt de jonge boompjes en drinkt ook nog eens het kleine beetje water op dat hier zo af en toe uit de lucht valt. Dus kappen dat spul.Al doende blijkt dat het jaren geleden al eens gedaan is, alleen heeft de vorige eigenaar er op een gegeven moment het bijltje bij neergegooid blijkbaar.
We zijn dus nu een goede week met heel grote en kleine snoeischaar in de weer om het bos te fatsoeneren, gelukkig is het leuk werk om te doen want we hebben nog zo'n 5 hectare te gaan....

Voor


Na


Het Nederlands bezoek is vanmorgen vertrokken, met grote tegenzin zijn ze weggegaan.
Gisterenavond hebben we nog een BBQ en afscheidskampvuur gehad met zijn allen. Omdat de hier aanwezige "cowboys" ook van de partij waren heeft "de redactie besloten om privacyredenen geen foto's van dit gebeuren te plaatsen" ;-) Ha ha ha

Zondag komt het volgende bezoek uit Nederland, morgen komt er misschien nog 1 worker met een trailer bij en misschien (ja je weet het hier maar nooit) nog 1 worker om Woodstock voor langere tijd te huren, van onze Native American die hier 1 maand geleden zijn trailer heeft neergezet (keurig heeft betaald) en na 2 weken terug zou zijn hebben we taal noch teken meer vernomen terwijl zijn trailer hier nog steeds staat. Als hij 6 november (dan is de maand om) nog steeds niet terug is zullen we maar eens gaan bellen hoe het met hem is.
De workers die hier nog steeds zijn zouden vandaag misschien allemaal hun baan kwijt zijn maar ze hebben behalve een nieuwe baas vandaag ook te horen gekregen dat ze hier de komende maanden nog wel aan het werk zijn. We wachten het ook deze keer gewoon maar af, we vervelen ons in ieder geval niet.

3 comments:

Anonymous said...

Jij hoeft je de komende maanden dus niet te vervelen. Al deed je dat waarschijnlijk al niet.

Die workers blijven toch aparte lui, maar ja wie niet?

Bij jou kondigd het bezoek zich in elk geval nog aan. je schrikt je een ongeluk als er ineens iemand voor de deur staat waarvan jij denkt dat ie 5300 km bij je vandaan is. Dat kan ik je verzekeren.

gr petra

Anonymous said...

Volgens mij zo te zien hebben jullie elke keer wel wat de doen, is fijn als je je eigen niet verveeld. Dat is dan een goede teken dat jullie het fijn vinden dat hoop ik tenminste.Groetjes vanuit NL van Geesje.

Anonymous said...

Wie had dat gedacht dat hanen zo'n stuk kunnen vliegen! Erg verrassend, waarschijnlijk ook voor meneer de Haan zelf?

Gr
Christa