Friday, November 23, 2007

Zwarte vrijdag


Nadat de meeste Amerikanen zich gisteren (Thanksgiving) vol hebben gegeten met gevulde kalkoenen liggen ze een dag later om 4 uur 's morgens voor Walmart of Sears of een van de ander ketens om op Black Friday de aanbieding van het jaar te scoren. De vrijdag na Thanksgiving is de officiele opening van het kerstwinkel seizoen, stuntaanbiedingen varieren van HD TV's, diamanten hangers en kashmir truien, 50% off, of het niets is. Wij zijn van alle gemakken voorzien dus vandaag "Business as usual" zoals de paarden van Wes verzorgen, auto's zoeken voor klanten en proberen de kippen aan het nieuwe onderkomen te laten wennen. Onze haan heeft sinds Bianca wat veren uit zijn achterste heeft getrokken besloten rond 5 uur hoog in een boom te gaan zitten met een blik van "come and get me" Ik vrees dat we morgen om half 5 weer een serenade krijgen want onze vriend staat nog steeds op zomertijd, terwijl wij al weken geleden de klok op wintertijd moesten zetten. Morgen wordt er veel regen verwacht en het is Uberhaupt koud te noemen, graadje of 8 maar. gelukkig is het tijdelijk, maandag weer richting de 20 graden, kunnen we weer buiten spelen.

6 comments:

MissFluffy said...

Ne'n haan zo koppig als ne'n ezel dan !
Ik hoop voor jullie dat hij nog een ander slaapplekje wil hebben want hij zit daar precies wel goed.

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Hoi Bianca| Nu maar hopen dat het wat warmer word, dat doet veel vriendelijker aan dan wanneer het koud is.Uhm, je reactie die je hebt achter gelaten op mijn log die pakt die bij mij(als ik in mijn blog bero zit)dan zie ik wie en wat gereageerd heeft gehad, als SPAM aan.Maar je reactie die staat onder mijn log heb hem daar geplaats!!!

Dizzymisslizzy said...

Ach, als die haan erg vervelend is dan kun je misschien iemand in de buurt vragen hem uit te boom te schieten?
En ja, wat een rotweer he dit weekend? Het voelt weer even zoals het Nederlandse weer. Gelukkig is het hier maar tijdelijk.

Chuck and Anneke's RV travels said...

Hier stormt het. We kamperen op een Marine basis en elke morgen om 8 uur galmt het Amerikaanse volklied door de luidsprekers. We zijn gepensioneerd!! Oh well......

Groetjes,
Anneke, Mayport, Fl

Annemiek said...

Ik denk dat je echt een hok moet maken van kippegaas en de kippen en haan er een aantal dagen in moet houden. Dan weten ze tenminste waar ze thuis horen. Nu kunnen ze gaan waar ze willen.

Anonymous said...

Dat jij nu niet bent gaan winkelen dat valt me tegen Bianca...hihi

Ongelooflijk die koopgekte op deze dag.

gr petra