Sunday, November 11, 2007

Export




Wel grappig hoeveel reacties krijgt van mensen over de mooie auto's die nu op onze camping voor export staan naar Nederland, dus misschien kom je eerdaags op de Nederlandse wegen een grote Amerikaan tegen die via Buffalo, Texas is geexporteerd. We hebben inmiddels ook een car hauler gekocht waardoor we zelf auto's kunnen halen zonder dat iemand ze hoeft terug te rijden. Ik moet in de komende periode zeker nog 3 auto's halen waaronder onze eigen Ford Thunderbird uit 1963. Voor de liefhebbers nog een paar mooie plaatjes van auto's die ik de laatste dagen heb mogen besturen en onze nieuwe trots, een car hauler. ;-)

8 comments:

Anonymous said...

Hoeveel schotels hebben jullie wel niet staan! :P

Hans Hendriks said...

@ Mr-Leo: de 2 schotels achter de trailer zijn van een van onze vaste klanten. Wij hebben maar een schotel op het dak van ons huisje, meer dan voldoende zenders, see ya

Anonymous said...

tja, ik zou er hier wel in zo'n karretje willen rijden, maar daarvoor staan de benzine stations te ver uit elkaar. En mocht je het benzinestation dan al halen, met de nederlandse prijzen is dat niet te doen!!! (helaas)

gr
Wiebe

Chuck and Anneke's RV travels said...

Benzine is hier nu rond de $3.00 per gallon. Diesel hebben we gezien voor $ 3.42. OUCHHH !! We rijden 1 op 8 met de dieselpusher.

Groetjes vanuit Resaca ,GA

Anneke

MissFluffy said...

Veel succes ,ik lees net bij en zie dat je je zaken wat hebt uitgebreid .
Indrukwekkende trucks heb je daar staan !

In West Virginia stond de prijs zelf op gegeven moment op 3.19 .


Groetjes Nancy

Anonymous said...

wat is een carhauler??? xT

MissFluffy said...

Dat is die platte aanhangwagen die je op de foto ziet staan

Anonymous said...

Mooi spul Hans, Helaas hier weinig van die mooie auto's op het terrein.

gr petra