Wednesday, November 14, 2007

Romantiek: A Man needs a Maid (?)

Het leuke van een camping hebben is de grote verscheidenheid aan mensen die je ontmoet en de gewoontes die ze hebben.
Vandaag moest ik denken aan dat prachtige nummer van Neil Young toen ik de nieuwe vriendin van een van onze gasten weer eens zag lopen. Hij is een worker en verdient een heel goed salaris en dat vertelt hij ook graag aan iedereen, zij is serveerster in een plaatselijk niet al te best restaurant en verdient uiteraard een heel stuk minder.
Hij heeft gezelschap nodig en iemand die zijn was doet, eten kookt en de rest hebben we het maar even niet over, zij heeft iemand nodig met geld en die ook nog aardig is voor haar 3 (?) kinderen. Ze hebben elkaar dus gevonden ergens tussen voor-en hoofdgerecht blijkbaar en wonen nu min of meer samen in een van onze airstreams.
Ook al is de romantiek ver te zoeken: beiden zijn dik tevreden met de situatie en wij hebben er geen last van dus prima toch ?
Een eerdere worker die we hier gehad hebben vertelde het zelfs zonder blikken of blozen: hij was pas gescheiden en had een nieuwe vrouw nodig en liefst zo snel mogelijk want eten koken, de was doen enz was geen doen als man alleen, bovendien moest hij ook nog elk weekend op zijn kinderen passen en dat hoort een vrouw te doen volgens hem.
Zeer waarschijnlijk heeft ook hij inmiddels een "Maid" gevonden en wie weet heeft hij wel een engagementring voor haar gekocht...... ;-)

3 comments:

Annemiek said...

In ieder geval windt hij er geen doekjes om :)

Anonymous said...

Ahh hier is onze soapnet gestop gaat het bij jullie nu gewoon verder????

gr petra

MissFluffy said...

Goh ,ik hoop dat tussen beide toch nog iets meer is dan alleen het gemakzucht dat hen bijeen bracht.Al winnen beide er momenteel wel iets van , kan dit wel blijven duren .ben benieuwd of er nog een vervolg op komt !