Tuesday, November 13, 2007

De Engagement ring


Jawel, we hebben weer een noemenswaardige/ tenenkrommende reclame gezien vanavond op de TV: van een creditcardmaatschappij deze keer:
Man en vrouw staan in een juwelierszaak om voor de vrouw een engagementring te kopen (die moeten hier vooral opvallend zijn en heel wat kosten want anders lijkt het of manlief niet genoeg van je houdt of een slechte creditscore heeft) de vrouw heeft de ring alvast om maar de winkelbediende fluistert zeer "discreet" dat er een probleem is met zijn creditcard.
Hierop zegt de aanstaande echtgenote "liefdevol" dat hij gewoon even zijn maatschappij moet bellen om zijn limiet fors te verhogen, uiteraard doet hij dat en stralend gelukkig zijn ze als zij dan toch die ring kan krijgen. Brrrrr

Op de amerikaanse advertentiesite Craigslist staan dus heel wat engagementringen te koop waarvan de teksten weinig aan de verbeelding overlaten:
Diamonds last forever, marriage not
She said NO, for now....
My loss is your gain
Never worn, the relationship went sour before i could even propose !

De ring op de foto "moet weg" tegen cash geld en kost nu "slechts" 9600,-- USD, op het aankoopcertificaat van de juwelier staat een bedrag van meer dan 20.000,-- USD

Dan is er nog een mevrouw die er 4 te koop aanbiedt en een man die zijn ring (nooit gedragen) wil ruilen voor een motorfiets.
Tja het kan verkeren....

7 comments:

Anonymous said...

Tja een moterfiets is blijkbaar meer in tel bij de mannen dan een ring.Zo zie je maar weer hoe het kan gan lopen.

Petra said...

Met mijn verloving kreeg ik ook een ring met diamantje en met het trouwen de tweede van het setje. Maar daar is geen lening of jaarsalaris aan te pas gekomen, het kostte iets van $800 en heeft 15 jaar lang mijn linkerhand gesierd.
Met onze vijftiende huwelijksdag verraste Rick me met een prachtig nieuw setje, heel mooi en met een grotere diamant, maar alweer geen duizenden dollars.
Die idiote uitgaven voor een trouwring vind ik zo raar! Daar gaat het toch ook helemaal niet om en je kunt prachtige ringen krijgen zonder duizenden dollars uit te geven!

MissFluffy said...

Ik heb het ook nooit begrepen waarom je perse zo'n dure ring aan je vingers wil hebben.
Het zet trouwens een enorme financiele last op je verdere toekomst want met 20000 $ kun je heel wat andere nuttige zaken meedoen.ben ik even bescheiden gebleven hihihi.

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Hoi,

Mag ik mij even voorstellen?
Ik heet Ton en woon in Zuid-Holland (Nederland)
Op de Holland ranch lijkt het mij heerlijk vertoeven..
Ik vind het prachtig dat ik ondanks mijn reishandicap toch de hele wereld in mijn kamer krijg, mitsssss.
Jullie het niet vervelend vinden dat ik zomaar binnenval...

Gods zegen allen en groetjes Ton..

Anonymous said...

Hallo Ton,
Van harte welkom op Hollandranch !
En of je ons nu bezoekt via de computer of wie weet in het "echt" in de toekomst: we zien je graag !

Hans en Bianca

Anonymous said...

Ja je valt hier achte over als je ziet hoeveel geld men voor een ring uitgeeft. $20.000 is geen uitzondering en uiteraard op een credit card of welke afbetaling dan ook. Dus met een beetje mazzel betalen ze langer voor de ring dan dat het huwelijk duurt...

r petra

Dizzymisslizzy said...

Haha, nou ik wil best zo'n dure ring...om hem weer door te kunnen verkopen :-). Ik ken de reclame en zit ook met kromme tenen te kijken naar al dit soort reclames trouwens. Ook hoe makkelijk je even een leninkje afsluit met je auto als onderpand enzo. Brrr!