Saturday, November 17, 2007

Easy going maar niet altijd



Donderdag is de 2e container geladen met een Dodge + quad in de laadbak, onderdelen en de Hummer, die laatste viel nog niet mee gezien de breedte van de auto: het paste maar net. Het aantal aanvragen om onderdelen, schoenen en western(paarden)spullen op te sturen naar Nederland neemt gestaag toe en dat is hartstikke leuk.
Hans is vanmorgen naar Waco geweest om daar een "supertruck" te gaan bekijken en fotograferen voor een eventuele koper uit Nederland, het is een heel bizarre auto en mocht deze de container ingereden moeten worden dan mag er eerst wel geoefend worden in "rustig wegrijden" want het monster heeft standaard 600 PK en met NOS lachgasinjectie 900 PK !
We willen natuurlijk niet dat die truck bij het inrijden in de container met slippende banden tot stilstand komt tegen de achterwand.
De camping is rustig, 2 airstreams zijn nu al lange tijd bezet door de workers en die maken zelf schoon en wassen het beddengoed, onze Dutchmen trailer zal waarschijnlijk 16 december leeg komen en dan kan die helemaal opgeknapt worden van binnen en buiten. Maar tot deze tijd woont er nog een stel in die ook al weer zelf schoonmaken. Dus aan de camping hebben we weinig werk op het moment.
Rep (onze vast bewoner) is naar Californie vertrokken voor een paar maanden, we hoeven alleen op zijn trailer, de kat en zijn tuintje te letten en dat is alles.
We zijn bezig het "weiland met Airstreams" te veranderen in een meer bosrijke camping, dus heel wat pijnbomen, cypressen en een conifeersoort uit het bos gespit en in de "voortuin" neergezet. Het nadeel van zo'n grote lap grond is dat je vooral bij de kleinere aanplant vlaggetjes ofzo moet neerzetten anders zie je ze niet meer in het grote geheel en ze moeten - bij gebrek aan regenwater- dagelijks water krijgen. Maar het gaat er al een stuk aangekleder uitzien en dat is erg leuk.
Voorlopig zijn we in het bos nog niet klaar met struiken snoeien dus we vervelen ons al weer niet ;-)

4 comments:

Anonymous said...

Wat een monster zeg. Wil men daar in NL mee gaan rijden???

Hier is het stervens druk dit weekend. Wil nog niet aan het poets werk van morgen denken.

gr petra

Chuck and Anneke's RV travels said...

Precies , dat dacht ik ook . Welke Nederlander gaat er nu met zo'n truck rijden. Dat is alleen maar vragen om "trouble". Maar niet jullie probleem, leuke handel.

Groetjes, Anneke

Savannah, Ga

MissFluffy said...

Knap ,hij zal veel beziens hebben !
En moest ik hem tegenkomen ,dan weet ik direct van welke streek hij afkomstig is ,hihih

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Het lijkt me ook niet echt een auto die gebruikt gaat worden voor woon-werk verkeer :P

Ik mis foto's van de 'voortuin'!