Wednesday, October 10, 2007

Workers

We hebben het al eens eerder geschreven, met workers hier weet je nooit voor hoe lang ze blijven, ze weten het zelf namelijk ook niet.
Onze ervaring is dat de meeste workers er uit zien als rednecks maar doorgaans zeer vriendelijke en beleefde mensen zijn, wij zijn dan ook heel blij met ze.
Woodstock is sinds een week bezet door 4 workers, deze zien er ook weer uit als stoere ruwe kerels maar vragen wel heel netjes waar ze met de auto mogen rijden want ze willen ons gras niet kapot rijden !(welk gras inmiddels ? ;-) En of ze hun eigen handdoeken moeten gebruiken (nee natuurlijk niet, die liggen niet voor niets in het douchegebouw) het schijnt dat ze niet overal welkom zijn dus want ze zien er "vies" uit !
Goh hoe zou dat nou komen als je de hele dag in de klei staat te graven voor een pipeline of op een olieplatform werkt ! Bewondering juist voor deze mensen die buiten in de vaak snikhete zon werkdagen maken van 12 uur of meer en dat (vaak) 6 dagen per week.
Deze workers vertelden bij hun aankomst vorige week dat ze zouden blijven tot na de Kerst, de volgende dag was dat al aanzienlijk ingekort want "De Baas" had gezegd dat ze volgende week al terug moesten naar Louisiana. Ze hebben het hier enorm naar hun zin, zitten 's avonds frisgewassen lekker te BBQ-en, een biertje te drinken met een country-muziekje aan en om kwart voor 10 is alles donker en zijn de mannen naar bed want zo rond 5.30 in de ochtend vertrekken ze naar het werk. Inmiddels is Granny's ook bezet door een collega van ze, dus vanavond maar even gevraagd of de mannen volgende week vertrekken of dat ze hier nog zijn, het antwoord:
Well ma'am our boss told us t'day that we have to stay another 5 weeks ! and maybe till next year march or april" ze willen nu naar Route66 en Schoolbus overstappen want dan hebben ze wat meer ruimte met zijn 4-en, maar die zijn al geboekt 1 week deze maand en ze willen Granny's er ook bij hebben, maar die is ook al geboekt.
Zoveel plek hebben we dus niet vrij deze maand dus..........besluiten 2 van de mannen dat ze NIET meer TERUG willen naar het MOTEL en dat ze dan hun eigen traveltrailers maar meenemen. Voor hoe lang ??? geen idee en hoeveel Airstreams ze dan nog nodig hebben en van wanneer tot wanneer ??? geen idee
We wachten het maar gewoon af en dat is best relaxed (soms ha ha)

4 comments:

Petra said...

In ieder geval is het goede business voor jullie! Wat een leven voor die mannen! Maar jullie camping is vast hartstikke leuk voor ze. Ik ken hier ook iemand, die van de ene op de andere dag ergens anders geplaatst kan worden. Zij leven van hotel naar hotel en vinden het hier fantastisch. Maar de volgende plaats kan wel vreselijk zijn. Lijkt me niets zo'n leven.

Anonymous said...

Ik vnd het inderdaad best gezellig lui. Ook hier zin wekelijkse gasten zo onvoorspelbaar als het maar kan. Afwachten maar weer, maar ja daar zijn we toch experts in geworden inmiddels.

gr petra

MissFluffy said...

Niet lang meer en je kan al gaan uitbreiden .
In mijn familie in West Virginia zijn ook een deel in de pipeline werkzaam maar zover ik hoor zijn ze momenteel in Washington Dc werkzaam.Volgende week eens horen of ze al in Texas gewerkt hebben.
New York state herinner ik me wel en North Carolina ook .You never know he hihihih.
Groetjes Nancy

Anonymous said...

Och nou, wat je zegt, niets dan respect voor mensen die zulke lange dagen maken en in de snikhete zon. Petje af! Maar, hebben deze mannen geen relaties? Kinderen? Of zien ze die gewoon maar zelden? Zwaar leven hoor, dan is het maar goed dat ze een camping vinden waar ze gewoon de handdoeken van het huis mogen gebruiken. Had je me wel eens mogen vertellen trouwens...