Tuesday, October 09, 2007

Wat!! een Hollandse Daf op de camping!!




We hadden al een tijdje contact met Diane en Johan de Koe (zie Blog)die de wereld rondtrekken in hun omgebouwde Daf legertruck. Als je in Afrika en Zuid-Amerika geweest bent, duizenden kilometers gevaren en gereden is een bezoek aan het Texaanse wereldwonder Holland Ranch een must op het programma. Kompleet met Hollandse kentekenplaten gaan ze met hond Boomer nu Noord-Amerika en Mexico bekijken waarna ze waarschijnlijk weer na zo'n maand of 6 bij ons terugkomen en eventueel tijdelijk de Daf achterlaten om in Nederland wat zaken te regelen. We hebben nu 2 Airstreams vol zitten met echte redneck workers, aardige mannen en vanaf vrijdag hebben we de familie Kerssens uit Nederland, dus het is weer reuze gezellig op Holland Ranch.

6 comments:

Annemiek said...

Wauw, dat ziet er leuk uit! Dat lijkt me een avontuur zeg, wat ze ondernemen.
Leuk dat de camping vol loopt, en ook nog met aardige mensen!

MissFluffy said...

Voila de ene net weg en de volgende meld zich al aan .Het wordt daar al aardig druk .Wel leuk die bezoekjes van anderen Nederlanders he .
Groetjes Nancy

Anonymous said...

Zo te zien doet blogland wel goed(zo kom je ook nog eens in aanraking met Bloggers). Het is komen en gaan van viste en Bloggers.

Petra said...

Wat leuk inderdaad, al die blog visites! En een bijzondere reis in zo'n truck, ik ga hun blog ook lezen. Veel plezier met de NL gasten!

Anonymous said...

Wow, wat een gevaarte! En fantastisch zo'n motor op de voorkant vervoeren! Ze mogen wel uitkijken dat ze geen ongelukken veroorzaken vanwege de aandacht afleiden van de andere weggebruikers. Succes met al jullie gasten!

Anonymous said...

We zijn bijna klaar voor vertrek! Nog 2 nachtjes slapen en dan komen we er aan. De kids kunnen al bijna niet meer wachten tot we er zijn!
Groetjes, Patricia Kerssens