Sunday, October 07, 2007

Tailgate picknick



Een Amerikaanse truck heeft veel voordelen zoals een flinke bak om spullen in te vervoeren, gisteren nog een wasmachine en droger verplaatst. Ook wordt de truck vaak als werktafel gebruikt en regelmatig als zitje. We zijn allebei niet van die fastfood typjes en restaurants als Applebees zijn een beetje zonde geld, speciaal rond lunch. Vandaag naar Walmart geweest en wat broodjes en drinken gekocht en deze genuttigd op de achterklep (tailgate) van de truck. Alle restaurant zaten vol met kerkgangers die waarschijnlijk tussen twee diensten even gezellig gingen lunchen, lunchen is toch iets wat Amerikanen graag buitenshuis doen, dineren trouwens ook en breakfast ;-) Wij hadden lekkere broodjes gezond en een diet dr. Pepper voor een paar Dollar voor 2 personen.

3 comments:

Annemiek said...

Waar een pick-up al niet goed voor is. Ik vindt het zo mooi met het 4 juli vuurwerk; de mensen met pick-ups zitten klaar, compleet met de tuinstoel achter in de bak.

blips said...

Tailgaten is hier vooral bekend rondom de football games.

MissFluffy said...

Met het mooie weer daar ,kan ik wel geloven dat je liever buiten je lunch nuttigd dan binnen.Al heb ik nog nooit zelf een tailgate picknick gedaan .
Groetjes Nancy