Thursday, October 04, 2007

De Yanks in Buffalo Texas





Van bloggen is de afgelopen dagen niet veel gekomen want er valt heel wat te kletsen hier met ons bezoek, het is heel gezellig.
Het duurde een paar dagen voor ze gewend waren aan de hitte hier die toch wel heel anders is dan bij hen. Peentjes hebben ze gezweten ha ha
Het zwembad is inmiddels opgeruimd het past precies bij Petra in de auto dus kan het mee naar Oneonta !
Wij wensen GJ veel succes met het opbouwen ervan ;-)
De mevrouw die woensdag het zwembad zou komen ophalen ("echt echt ik kom het woensdag ophalen, ik heb zo'n hekel aan die mensen die hun afspraken niet nakomen)" reageerde ineens niet meer op email en telefoon, een bekend verschijnsel.

De dames van Dijk hebben de slippers inmiddels omgeruild voor cowboy laarzen, dat is handig met het vele zand hier, grasstekels en een verdwaalde copperhead maar volgens ons vinden ze ze eigenlijk gewoon heel leuk staan.....

Morgenochtend vertrekken ze weer richting huis, we controleren uiteraard nog even goed of ze niet stiekem ergens een van onze paarden hebben verstopt ergens ;-)
Maar eerst eten we vanavond pizza (wordt zowaar bezorgd hier sinds kort !)en gaan we nog kijken bij het verzamelen voor een trailride

Gisteren hadden we nog meer Nederlands bezoek: Marc, van Mustangdealer American Horsepower uit Huissen Nederland. Was ook weer heel gezellig dus!
Vanochtend id Marc vertrokken en morgen gaan Petra en kids, maar de volgende bezoekers uit Nederland hebben zich al gemeld, we doen onze naam eer aan deze maand.

8 comments:

Petra said...

Leuk, dat het zo'n geslaagd bezoek is geweest! En mooi meegenomen voor hen, dat zwembad!

Anonymous said...

haha Ja wij zijn in 5 dagen al echt cowgirls geworden. je moet wel even inburgeren hier dus vandaar cowboy laarzen.Maar mijn NY pet ruil ik nog niet om voor een cowboy hoed. Er zijn grenzen uiteraard!

Gr petra

Anonymous said...

Ik heb gelezen en gehoord dat het een succesvol bezoek geweest is. Controleer inderdaad maar of alle paarden nog in de wei staan. S - A zullen er vast wel één mee willen nemen, hoewel er nu weinig ruimte overblijft met een zwembad achter in de auto. Het is overigens goed dat G.J. niet heeft geladen.Het verhuizen van een kinderglijbaan in Nederland (jaren geleden) had hij ook een hele bijzondere ervaring. Vraag maar aan Petra als daar nog gelegenheid voor is!!!

Gr.
Wiebe

Annemiek said...

Dat is gezellig geweest. Staat wel stoer die cowboy laarzen. Ze zijn al helemaal Texaans zo.

Anonymous said...

Ik kan het bevestigen, dat die laarzen goed stonden ;). Erg leuk met jullie kennisgemaakt te hebben. Ook hier bedank ik Bianca en Hans voor hun grote gastvrijheid en gezelligheid! Ik zit nu weer in een hotel, wat een verschil met de Hollandranch....

Met groeten,

Marc

Anonymous said...

Ha ha, Wiebe, we hebben het verhaal gehoord, nu maar hopen dat de achterruit en zijruiten er nog inzitten als ze thuiskomen ;-)

Groetjes
Bianca

oneduts said...

Only in Texas - shorts en cowboy boots! heehee

blips said...

Dus de cowgirls zijn weer op de terugreis na een leuk bezoek. Ik vermoed dat jullie veestapel dit niet zo leuk zal vinden. :)