Friday, October 19, 2007

Op de camping......



Ja, vandaag was het onze beurt weer: de workers uit Woodstock zijn van het werk gestuurd of hebben ruzie gehad met collega's ? het is me onduidelijk maar in ieder geval hebben we van het aardige mannetje dat in Granny's zit vernomen dat ze niet meer terug komen. Dat ging wel heel grappig: hij kwam heel boos de achtertuin inwandelen vanavond, woest was hij: "die van Woodstock" hadden een bende achtergelaten in de airstream "het zijn grote kinderen !" en "dat doe je toch niet, geen respect voor andermans spullen" enz enz Hij kwam bijna niet meer uit zijn woorden ervan. Hij was zelfs al zelf (!)aan het opruimen geweest zo erg vond hij het voor ons. Dus wij met hem meegelopen naar Woodstock, het ergste verwachtend. Maar dat viel dus best mee achteraf, morgen een vuilniszak mee en stofzuiger, emmer sop er doorheen en wasje doen en alles is weer schoon. Het aardige mannetje is zelfs zo boos op zijn ex-collega's dat hij vindt dat zij minstens $ 50,00 schoonmaakkosten moeten betalen en als ze dat niet doen krijgen ze hun cheques niet terug die bij hem in de auto liggen.....
Van dat aardige mannetje zouden we er meer moeten hebben !

Het volgende Nederlands bezoek gaat morgen het vliegtuig in en is morgenavond hier, heel gezellig ! We hebben de kip (niet een van onze dames uiteraard) al klaarliggen.
Toch gek eigenlijk dat supermarkt (lees: dode) kippen groter en goedkoper zijn dan onze dames....

Dan hebben we onze "tuin" of liever het weiland voor het huis wat meer aangekleed: met een oude brandweerkraan (fire plug) en zeepaardjes super vogeldrinkbak oid. Staat in ieder geval erg leuk.

Morgen wordt een spannend dagje: Christa's paard Patches wordt gebracht ! Ben heel nieuwsgierig hoe de andere dames erop gaan reageren, dat staat op het blog van morgen....

4 comments:

Anonymous said...

Dat klink inderdaad nog niet als een motel kamer vol hondeshit...
droge rommel vind ik nooit zo erg, met een vuilniszak kom je al heel ver.

Staat hartsikke leuk met name die brandweer kraan. Waar hebben jullie die nu weer op de kop getikt?

gr petra

Eliane said...

Vreemd, bij ons (Toronto) heet zo'n ding een fire hydrant. En ze zijn hier trouwens ook geel.

MissFluffy said...

Toch een aardig mannetje ,zo plichtbewust zijn en eigenlijk heeft hij ook wel gelijk .Het zijn hun spullen niet ,dan moeten ze er maar zorg voordragen!

Leuk die vogeldrinkbak ,ik kan me al voorstellen hoe mooi gekleurde vogels je zal spotten.

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Ben ook benieuwd naar je volgende logs, grote mensen zijn mee en dan ook kleine kindjes. Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op mijn blog(klik)daarvoor maar op mijn naam Geesje.Zo hebben jullie wel meteen water bijd e hand van die Brandweer kraan hopen trouwens dat er water in zit anders is het voor niks,nee hoor hij staat anders wel leuk als beeld voor in de tuin.