Friday, September 14, 2007

Home sweet home



Vandaag is Rep, een van onze airstreamgasten zijn eigen vers aangeschafte travel trailer gaan ophalen in Austin. Hij had in tegenstelling tot - volgens ons alle - texanen nog nooit (!) met een auto met aanhanger gereden en was dus heel erg opgelucht dat alles er nog op en aan zat toen hij hier aankwam. Toen moest er nog ingeparkeerd worden op zijn tijdelijke hookup plaats (pfff), daarna gaat hij "vast" staan op onze mooiste hookup-plaats, nl onder de cederboom waar hij een eigen tuin kan gaan maken enz.met uitzicht op het weiland en bos. Hij is een van de vele (oudere) mensen hier die huis en haard verkopen en de rest van het leven in een trailer gaan wonen (die trouwens van alle luxe is voorzien). Wel heel leuk dat hij na 2 weken "proef" in een van onze airstreams heeft besloten dat hij hier zijn vaste plek wil hebben. We hebben voor hem en zijn vriendin dan ook een "rustic" cederhouten bord gemaakt met de tekst "home sweet home" wat zeer gewaardeerd werd. Gelukkig een stel heel leuke mensen die we graag hier hebben, en of het inderdaad voor lange tijd is valt hier altijd nog te bezien ;-)
Morgen is HET HOOGTEPUNT van het jaar: de Buffalo Stampede ! Optochten, een auction, kraampjes, stuntfietsers enz enz. Morgen volgen de foto's van dit mega evenement !

3 comments:

blips said...

Trouwens niet eens een hele grote trailer, om daar nu permanent in te wonen lijkt me een beetje klein behuist ook al heb je alle voorzieningen. Maar ja in Texas woon je denk ik ook heel veel buiten.

Anonymous said...

Lijkt me wel wat hoor. Lekker rond trekken op je "ouwe" dag.

gr petra

Anonymous said...

Ja mij dus ook. Top man, alles verkopen en een beetje rondreizen.