Wednesday, February 18, 2009

De porch deel 2


Zoek de 10 verschillen.....

Gisteren hebben we de timmerman helemaal niet gezien of gehoord maar vandaag belde hij op: hij was het bos in geweest om nog een paar fikse boomstammen te zagen en stond vandaag de hele dag thuis aan de zaagmolen om alle dakspanten te zagen.
Morgen gaat hij aan het dak beginnen, ik had eigenlijk al gehoopt dat het vandaag klaar zou zijn maar ja, dit is Texas, dus het duurt wat langer allemaal. We zouden er inmiddels toch aan gewend moeten zijn ;-)


Vandaag leek het wel voorjaar, bijna 30 graden, de honden liepen te puffen buiten en bij menigeen heeft de airco al aangestaan vandaag. Vanavond krijgen we misschien gasten voor 3 dagen of een week, ze zijn hier al eerder geweest, een moeder met haar dochter en nu 1 jaar later is het oma, dochter en kleinkind geworden, de moeder is net 18 jaar (als ze dat al is). Dus vanmiddag maar eens gekeken of alles in Granny's airstream het nog doet (we verhuren ze niet vaak meer dus ik was er al even niet meer geweest).....de airco doet het in ieder geval niet meer, de fan doet het niet dus het ding bromt alleen nog maar en verder niets. hoera.
Dan de Woodstock airstream maar geprobeerd, de airco blaast wel maar er komt geen koude lucht uit, hoera. De inbouwkoelkast in Woodstock heeft ook direct maar besloten er tegelijk met de airco mee te stoppen, 3 x hoera. Gelukkig hebben we koffiezetapparaten, kacheltjes en koelkasten in reserve na het verkopen van de andere trailers, dat scheelt. We gaan voor de zomer maar overstappen op mobiele airco's want om die van de airstreams te laten repareren kost een klein vermogen (ze vreten stroom) en is iets wat we zelf niet kunnen. Onze vast gast en helpende hand D wil het wel proberen maar met enige zelfspot zei hij al dat het gerepareerd moet worden vanaf het dak van de airstream en D. weegt minstens zo'n 150 kg. Dan is zeer zeker niet alleen de airco stuk meer....

5 comments:

Annemiek said...

Rot dat alle apparaten er tegelijk mee stoppen. It's a conspiracy!

Anonymous said...

Jij dacht dat die porch er wel even in 2 dagen zou staan. hahaha je zou er inmiddels toch wel aan gewent moeten zijn dat dergelijk dingen hier allemaal in een ander tempo gaan...

AIRCO....!!!!AIRCO Tis toch niet te filmen. Wij zijn hier al zo blij dat ik overdag de verwarmingen onder de gebouwen kan uitzetten. Hier helemaal niet koud, vandaag waarschijnlijk BOVEN nul. Je hebt geen idee hoe lente achtig dat voelt.

gr petra

Anonymous said...

Zul je zien dat het altijd niet bij een ding blijft dat kapot gaat, tja zoiets gebeurt mij ook (dus je bent niet de eenigste). Alleen is dat niet fijn, zeker als je dat nodig hebt. En bezoek is mooi mee gnomen, dan komt er weer geld binnen.

Probeer ook even tijd voor jezelf te maken, dat is ook belangrijk.

Petra said...

Vervelend, zeg, als alles ermee ophoudt! Murphy's law heet dat, net als je het nodig hebt... Heerlijk, zeg, 30 graden!

Anonymous said...

Airco ... o, dat moet heerlijk zijn. Ik was vanmiddag tot mijn botten koud, echt waar!

De porch wordt vast mooi.