Sunday, September 28, 2008

ojaah, de verkiezingen



Zoals bekend mag Amerika straks een nieuwe President kiezen, de keuze is een aardig man, maar erg onervaren Obama en een veel te oude McCain. McCain heeft zijn oog laten vallen op een Govenor from Alsaka als Vice President, Palin is de naam. Een paar weken een geniale keus nu denk ik dat de McCain adviseurs wat spijt hebben, ze komt niet erg over als iemand die Amerika kan besturen en gezien de leeftijd van McCain kan het morgen gebeuren. kijk even naar deze leuke film
In rural Texas is men erg op de hand van deze keus, een bord van Obama in de tuin zullen de buren niet waarderen, dus overal McCain/Palin bordjes op deze poster op een vuilnisbak na. Denk dat men niet veel jaren in de schoolbank heeft gezeten, maar wel grappig. Donderdag is het debat van de Vice Presidenten Biden en Palin, verwacht een soort comedy als Palin antwoorden blijft geven zoals ze nu doet.

5 comments:

Anonymous said...

Ach ja ook in Rural up state New York moet men weinig van Obama hebben. Maar het debat van afgelopen week heeft de gemoederen wel bezig gehouden. McCain kwam nou ook niet bepaald over als iemand waar men hier blij mee gaat zijn..

We zijn benieuwd

Ps Die oranje auto is GAAAAFFF

gr petra

Anonymous said...

En ben je er uit op wie je gaat stemmen?(oeps sorry als je mag stemmen bedoel ik).Is wat verkiezingen gelukkig doet men in NL niet zoveel er voor, dan is het ook niet zo moeilijk.Hupakee gewoon dan naar de stembus aldus in NL.

Petra said...

Hier vrijwel alleen Obama/Biden bordjes gelukkig. Ik zal daar toch een "veiliger" gevoel bij hebben, dan met die bimbo als vice president. McCain heeft daarmee volgens mij echt een kuil voor zichzelf gegraven!

Anonymous said...

Wel moedig van die ene om Obama te steunen .
Benieuwd of Palin zich beter geinformeerd zal hebben want van beelden die wij hier hebben gezien is er inderdaad nog werk aan de winkel.Toch hoop ik ergens dat Obama mag winnen !

Groetjes Nancy

Anonymous said...

tja, hier stort het kapitalistisch systeem ook zo'n beetje in dankzij de amerikanen? Heb me altijd al verbaasd over al die creditcards en leven op de pof in USA. Nee dan ons zuunige hollanders' sparen en potten en nu maar hopen dat hier de banken wel overeind blijven; never a dull moment?! jeZus