Saturday, September 13, 2008

Hoera het is weer licht buiten !

Ike komt er nu pas aan dus afgelopen nacht is het gewoon rustig geweest gelukkig. Wel om 3 uur nog even eruit geweest om te kijken waar Ike was en hoe erg het is in de Houston area. Inmiddels regent het hier en het gaat steeds harder waaien, het kantoorgebouw annex game room vangt de westenwind grotendeels op dus dat is wel lekker.
Het lijktt nu buiten nog op een herfststorm in Nederland maar dan wat heftiger alleen is het hier nog steeds zo'n 25 graden Celsius. Maar het moet nog heel wat harder gaan waaien in ieder geval zijn de voorspelling voor vandaag, in ieder geval kunnen we nu tenminste zien als er iets gebeurt.
1 op de 4 texanen heeft geen electriciteit meer was net op het TV nieuws maar behalve een seconde stroomuitval vanmorgen hebben we verder geen last gehad.

4 comments:

MissFluffy said...

Gelukkig toch nog internet ,al moet het zwaarste nog komen voor jullie maar met licht kun je toch al beter de ernst inschatten tegen 's nachts .
De berichten hier in de kranten zijn niet veel goeds maar we blijven duimen dat jullie heelhuids erdoor komen !

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Nu maar afwachten, en wachten duurt lang zeker wanneer je niet weet wat er allemaal nog te wachten staat wat (IKE met zich mee brengt in Texas)!!!In ieder geval is het nu 'licht in de duisternis' en kun je het zo goed en wel zien wat IKE met zich mee brengt. Ik Blijf duimen vanuit NL en hoop dat jullie er heelhuids er door komen. Sterkte ermee.

Anonymous said...

Gelukkig dat het mee lijkt te vallen. Hier is het lekker weer, een dikke 20 graden. Phh en ik ben in een Nederlands winkeltje geweest mmmhhh

gr petra

Petra said...

Hopelijk is het allemaal meegevallen voor jullie. Wij hadden met een tropische storm al een paar dagen geen stroom in een stedelijk gebied, dus ik hoop voor jullie, dat het allemaal zo gunstig is gebleven.