Monday, September 08, 2008

Want het is lekker op de tractor / deel 2




Het duurt nog even want John onze half blinde maar o zo aardige reparateur van alles wat zou moeten rijden en daarmee spontaan is gestopt gaat hem helemaal in orde maken: hij houdt erg veel van ze en maakt ze graag tip top in orde (lees showroomstaat) dus dat komt goed, het duurt alleen wat langer maar "hij" is onderweg: de Massey Ferguson ! Bouwjaar 1959 of daaromtrent komt met een bush hog dus wat wil een meisje nog meer ???? Ben er nu al helemaal blij van ! Heb de afgelopen weken uren per dag onkruid staan trekken (en zonder dat is hier al meer dan genoeg te doen) want er groeit hier een plantje dat is meer dan verschrikkelijk, het overgroeit al het gras, lijkt een woestijnstruikje en groeit dicht op de grond, dan hebben we nog geitenkruid, een hoog groeiende grijze plant die nog erger zaait, stinkkruid dat ongeveer tot je kin groeit en met geen mogelijkheid uit het zand te trekken is maar afgeknipt moet worden enz enz Het is overdag ook nog steeds volop zonnig en op het weiland zo'n graadje of 36 Celsius minimaal. Het enige "leuke" dat ik ervan kan zeggen is dat mijn benen erg mooi bruin zijn pfff lekker belangrijk hier in de "wildernis" ;-) Over al die insectenbulten hebben we het wel een andere keer ha ha
Dus vandaag met onkruid trekken heb ik de hoge planten laten staan ondertussen gniffelend van "zaai maar lekker jongens, volgend seizoen is het vrooeeeemmmm en maai en daarna zijn jullie nog maar maximaal 2 inch hoog gna gna" Eindelijk gerechtigheid is deze onkruidwoestenij. Graszaaien kan volgend jaar vanaf de tractor, ik kan er boomstammen mee wegslepen (niet al te grote natuurlijk) en vooral maaien. Wat een vooruitzicht !

Nog een paar foto's van onze gestaag doorgroeiende Jason, de teckels kunnen met gemak onder hem doorlopen inmiddels en eigenlijk moeten we de salontafel wat hoger maken ;-) want Jason heeft nog niet in de gaten dat als zijn kop er onderdoor kan zijn rug hoger is dan zijn kop en dat hij dan de salontafel op zijn rug meeneemt zo ongeveer.

Inmiddels regent het hier heerlijk !

6 comments:

Anonymous said...

Gaat dat geod komen met die tractor.. hij zier er oud uit, maar als ie loopt doet ie dat waarschijnlijk beter dan die moderne dingen. Onze eerste heeft Gj nog nachtmerry's van. Een oud 2de handse doet het wonderbaarlijk goed al wordt ie zeer mishandeld..

gr petra

Petra said...

Zolang het beestje straks maar werkt maakt het niet uit hoe oud hij is. Ha ha, die Jason, wat een lekker beest!

Anonymous said...

jaja die bianca van highheels naar trektor;-) leuk die jason ook en fijn die regen; jullie boffen maar;-P hier schijnt wel 1 dag de zon;-000 xT

Anonymous said...

Nu maar hopen dat die het doet, zo de hondjes hebben de spot lights ook in zich.

Annemiek said...

Fijn dat je een tractor krijgt! Had je dat gedacht een paar jaar geleden dat je hier zo blij mee zou zijn?
Die kleine pup groeit hard!

Anonymous said...

Wel het voordeel aan oudere rijtuigen ,in dit geval tractor is dat ze echt wel degelijk gebouwd zijn om een leven lang mee te gaan .Het heeft zijn charmes wel .
Veel succes met de opknapbeurt en bye bye onkruid wieden met de hand .

Groetjes Nancy