Saturday, June 06, 2009

Yard sale


Gisteren en vandaag was het dan zover: alle dozen uit de schuur uitgepakt (tjonge waar komen al die spinnen en torren vandaan ?) en alles wat we wilden verkopen op de carhauler gezet want die heeft een grote platte bodem en dan hoef je geen tafels etc. neer te zetten voor de koopwaar.
De bordjes stonden langs de weg en de carhauler bij Don in de schaduw van zijn Airstream, Don deed voor ons de yardsale op provisiebasis, leuk voor hem en leuk voor ons want wij hebben niet zoveel tijd en zin om daar de hele dag bij te gaan zitten, 2 dagen zelfs in dit geval.
De honden binnen want Jason mag graag tegen oude mensen opspringen, hoe ouder hoe liever we weten niet waarom, we proberen hem het echt af te leren maar helaas lukt dat nog niet erg. We weten nu wie hier bloedverdunners gebruiken en wie niet want Jason legt graag een van zijn grote voorpoten op iemands onderarm en dat krast een beetje (heel beetje wel). Gelukkig hebben we ook een bordje met "enter at own risk" aan het hek hangen.
We hadden nog heel wat dozen staan van een storagebuilding wat Hans ooit had opgekocht en leeggehaald, er zat nog een doos met speelgoed en andere rommel waar we nooit goed naar gekeken hadden en die dus ook erbij gezet want wat bewaar je eraan tenslotte ?
Gisterenmiddag kwam er een nogal baptistisch uitziende mevrouw "yard-salen" bij ons, haar oog viel op een ontzettend lelijk knalroze geborduurd meisjesbrillenkokertje. Wij hadden dat ding nog nooit gezien eigenlijk en mevrouw kwam het etuitje discreet bij Don inleveren want wat zit erin ?? CONDOOMS ! het zal niet waar zijn, wij houden een yardsale en zo'n mevrouw vind hier een brillenkoker met condooms erin ! Morgen zijn we de schande van onze small town waarschijnlijk ;-) ;-)


Vanmiddag is er niemand meer op de yardsale geweest bijna maar het was dan ook te heet om buiten te zijn, volop zon en het is inmiddels zo'n graadje of 36 hier elke middag (in de schaduw) komende week wordt het nog wat warmer. joepie pfffff

Ik ga nu nog maar even de tuin water geven voor het donker wordt want het is weer erg hard nodig.


7 comments:

Anonymous said...

nou dan val ik volgens Jason kennelijk in de categorie heel oude mensen want ik heb de krassen nog op mijn arm staan..hoezo een 'beetje';-))) fijn is dat.......
Voor de bloglezers: Jason springt ook heel onverwacht van achteren -over de bank heen -bij je op schoot ( formaat deensedog inborst kolibri)...ook alleen bij bejaarden ~Bianca..;-)??
Volgens mij heeft ie ADHD..of is dat beroepsdeformatie..xT

Sisely said...

Tja zoek en je zult het vinden, en dan vind je iets.Ja en dan zie je op eens wat voor rommel je dan nog hebt. Mee en dan op ruimen en een rommelmartktje houden is goed voor lichaam & Geest!!!

Bibi said...

Da's ook wat dat je door de hond weet wie er bloedverdunners gebruiken hahaha en hilarisch dat schattige lelijke brillenkokertje met condooms, dat nou net zo'n kerkelijke dame dat moet vinden! Ai:-) Pas maar op voor die brandstapel ;-)))

Petra said...

Ha ha ha, ik lig dubbel! Condooms in een schattig roze brillenkokertje, hoe verzin je het! Vast van een heel proper Christelijk meisje. Moet wel lachen om het commentaar van xT.

Annemiek said...

Haha, prachtig dat ze de condooms vond. Ik zie het al voor me dat een kind ze vindt "look mama, balloons" :)
Je reputatie is "shot"!

Antonia said...

ahhahah Geweldig.. Tja als je niet eerst checked wat je verkoopt...

Tja daar gaat de reputatie..

gr petra

MissFluffy said...

Dat van die condooms vind ik wel een goeie.Ik lig echt wel plat van 't lachen .Ja ja leg het daar nu maar uit 'lol'.
Groetjes,