Thursday, June 18, 2009

It's Summertime.... and the living is easy (uuhh ??)

Eerder deze week (of was het alweer vorige week ?) kwamen we op het idee om het single wide gebouw (wat de game room is) te verkopen en als dat weg was het blauwe opslaggebouw op die plaats neer te laten zetten.
Echter " money is tight" dus er zijn niet veel gegadigden voor het gebouw, kopen is niet duur maar het laten verplaatsen altijd wel. Dus besloten we vanmorgen eensgezind dat de opslag van dozen dan naar de single wide verplaatst gaat worden, daar hebben we tenminste airco in. Dus zijn we de game room aan het leegverkopen, vandaag is er iemand geweest voor de pool tafel en nog meer dus hopelijk komt hij het heel binnenkort ophalen. Omdat de opgang van de single wide niet echt handig is (met grote dozen moet je een hoek om manouvreren) hebben we een stuk uit het hek van de balustrade gehaald (geheel op zijn rednecks met een touw eromheen aan de trekhaak van de pickup en het was zo gepiept) zodat grote dozen nu voortaan recht vooruit naar binnen geschoven kunnen worden. Nog grotere dozen gaan de barn in.
Omdat het houtwerk er eigenlijk een beetje vaalgrijs uitzag van de vele zonuren hier heb ik het houtwerk geschuurd en een deel gebeitst. Nog even een trap in elkaar gezet voor de nieuwe opening en terwijl ik de laatste spijkers erin aan het meppen was, voelde ik de zon genadeloos op mijn rug branden, zweet stromend in mijn ogen, en ik dacht nog " je bent echt gek om dat met die hitte te gaan doen" want het was zeker over de 40 graden maar het " moest en zou nog even snel klaar" , tjonge wat kun je daar een knetterende hoofdPIJN van krijgen uren later (nu dus). Zo direct nog even een 2e pilletje erachteraan spoelen, lekker douchen en op de bank hangen onder de spuuglelijke plafondventilator (maar het is wel een fijn ding), de airco staat lekker te brommen in huis dus een heerlijk productief dagje gehad vandaag. Morgenochtend nog even de dozen inventariseren die vandaag zijn binnengekomen + stukje schuren en beitsen en zorgen dat ik daarmee ruim voor het middaguur klaar ben want daarna wordt het veel te heet.

O ja, mijn compuut doet het helemaal goed nu, hoera ! hartelijk dank voor de tips !

6 comments:

www.vandijkjes.punt.nl said...

Hier zijn we vandaag weggespoelt, echt leterlijk. De creek is een foot gestegen sinds gister. Met bakken komt het hier de hele dag al de lucht uit. En het lijkt op een bui van 4 dagen als ik het goed begrijp. We moeten hier wel erug lang wachten op the summertime dit keer.

gr petra

Anonymous said...

zonnesteekje;-s?! xT

Annemiek said...

Je hebt heel wat werk verzet, maar pff om dat te doen in die hitte. Je zult wel niet veel keus hebben, want de volgende dag zal het wel net zo heet zijn. Pas wel op voor een zonnesteek. Die hoofdpijn kan best een teken zijn dat je op weg was om wat op te lopen.

Bibi said...

Dat je toch nog zoveel kan doen in die hitte vind ik knap, vooral veel water drinken! (ai dat zegt mijn moeder altijd)

sisely said...

En het moet toch gebeuren de dagelijkse dingen, jeej dat is dan echt zweten zeg met 40 graden pff. Als je maar je hoofd koel houd, dat is belangrijk (uhm bedoel dat je dan maar genoeg blijft drinken).Wens jullie een fijn weekend.

MissFluffy said...

Dat beitsje zal ook wel snel opgedroogd zijn met 40C° .Wel handig ,even omtoveren en je hebt ineens een heel ander functie voor die gameroom nu .En gezien jullie zoveel dozen binnenkrijgen is een extra plaatstje niet slecht .

Oppassen voor die zon hoor!
Groetjes,