Sunday, June 28, 2009

Voetenpad


Het heeft hier nog steeds niet geregend, morgen hebben we een heel kleine kans op wat regen dus we hopen heeeeel erg dat er wat regen gaat vallen eindelijk. Boomkikkers hebben we al heel lang niet meer gezien of gehoord want die houden van nattigheid in " het wild " maar deze pad komt elke avond als het donker is op de porch en zet ik elke avond een plantenschoteltje met water voor hem klaar, zwemmen hoeft hij niet, een klein laagje water is genoeg. Kleine moeite, groot plezier ;-)

7 comments:

Dizzymisslizzy said...

Ah, wat lief! Die wil gewoon even afkoelen 's avonds.

Martin said...

Wat een lievertje!!!

Anonymous said...

heb je hem al gekust Bianca?? misschien is het wel een prins;-)?!xT

Bibi said...

hihihi anonymous, ja dat wou ik ook al zeggen. Wat leuk zo'n pad die je elke avond even op komt zoeken:-))

Petra said...

Weer even bijgelezen. Eerst over de energie, het is mij op deze reis opgevallen, dat het lang niet zo koud is in restaurants, als vorig jaar. Kan ook zijn, omdat we in het noorden zitten, natuurlijk. Wij hebben ook gekeken naar zonneenergie en hopen daar op een gegeven moment op over te gaan. Maar zoals je schreef, het is flink duur en met straks twee kinderen in college een uitgave, die we even niet willen. Die eekhoorn is grappig en de pad schattig!

MissFluffy said...

Je ziet direct hoe content die wel is !Leuk .

Groetjes Nancy

sisely said...

Houd je hoofd maar koel, zo ook voor de dieren.Tja dan komt water pas echt goed op zijn plaats terrecht,maar dan zonder dat het uit de lucht komt.Hopen voor jullie dat er wat regen komt.

En zo als je ziet ben ik sisely weer van blog partij op http://ebloggerz.info/sisely