Friday, June 19, 2009

Is me dat wat (horror on FM 1618)

Vanmiddag kwam hier een verward uitziende man aangewandeld, dat is heel uitzonderlijk want niemand komt hier wandelend: T. (zo noemen we hem maar even) was na jaren weer eens van plan een oude vriendin op te gaan zoeken die hier aan de overkant woont achter het huis van de overbuurvrouw.
Mevrouw B. die daar woont valt voor iedereen hier in de categorie white trash, ze is vals -als je niet doet wat ze poeslief vraagt vertelt ze aan iedereen die het maar horen (of niet horen) wil dat je ofwel een heks ofwel een hufter bent, ze leeft op medicijnen en daar moest dus de ambulance ongeveer 2 x per maand naar toe want pillen en alcohol gaan niet zo goed samen. Ze had dan ook niet erg veel contact met anderen hier in de buurt want iedereen meed haar als de spreekwoordelijke pest. Als niemand haar ergens heen wilde brengen (ze had als gevolg van haar drankprobleem geen rijbewijs en geen auto meer) ging ze aan de weg staan schreeuwen en gillen en bij de overbuurvrouw over het hek hangen, als er dan nog niemand stopte ging ze op de weg zitten. Al met al geen aardig stukje over iemand en " over de doden niets dan goeds" maar we zijn niet schijnheilig dus.....

Het huis ligt verscholen achter bomen aan een dirtroad die dood loopt (what's in a name......) T. had aan de deur geklopt en er werd niet opengedaan, dus T. had een paar keer geroepen maar geen antwoord en de deur was niet op slot, er zaten wel veel vliegen op de porch.....Toen hij naar binnen ging zat mevrouw B. op de bank, blauw en opgezwollen, hij had haar arm nog opgetild maar die was helemaal koud. Ze blijkt al een paar dagen zo erbij gezeten te hebben. Hij was er zo van geschrokken dat hij zijn truck had laten staan en het op een lopen heeft gezet naar ons huis want dat is het dichtst bij waar nog mensen wonen. Dus 911 gebeld (daar werd niet opgenomen ! zouden ze daar wel weten dat er wel weer emergency calls gedaan kunnen worden sinds de verkiezingen over een ambulance?) en dus de locale politie maar ingelicht.
Even later kwam de ambulance aangeraced en nog wat later zagen we een witte SUV 10 x heen en weer rijden, die stopte hier dus uiteindelijk: " duh sjerriff toooold us to pickup eeee boodie, wur is 't ?" Stukje verder rechtdoor en dan naar links de dirtroad op...

Al met al natuurlijk diep triest dat je dagen dood in je huis kunt liggen/zitten zonder dat iemand het merkt, maar in zo'n kleine gemeenschap als dit moet je het wel heel bont maken wil er niemand nog naar je omkijken. Denk dat ik volgende week maar weer eens appeltaart ga maken voor de buren ;-)

12 comments:

Annemiek said...

O wauw! Om dat van zo dichtbij mee te maken! Wat zal die man zich geschrokken hebben, maar goed dat hij op bezoek gekomen was anders had over een maand iemand gezegd dat ze die vrouw al een tijd niet meer hebben zien schelden.

Anonymous said...

iiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeek vooral die vliegen en dat opgezette en blauwe; tlijkt csi ( Texas) wel....in de grote stad liggen mensen soms ook dagen, weken , maanden dood in huis, terwijl je daar echt bovenop elkaar woont. Denk idd dat het meer te maken heeft met de mens dat met waar/hoe -ie woont of de andere mensen graag een oogje op je houden. Triest verhaal.xT

Petra said...

Oepsie.... Dat is ook wat...
Niet zo gek dat die man iets verward was, hi hi hi. Moet er niet aan denken.

Bibi said...

Triest om zo gevonden te worden. Ga je dood en mist niemand je. Maarja, ze heeft het er zelf zo naar gemaakt. Ugh al die vliegen, en die vliegen dan ook weer naar jullie huis en in de keuken (hihihi erg ben ik he?)

Bianca said...

Hè gadver, dat is toch ook wat! Je moet er inderdaad niet aan denken dat die man haar niet gevonden had. Wie weet hoelang ze dan daar zou hebben gezeten. En dan is het ook nog eens zo ontzettend warm bij jullie de laatste weken, bah! Ik vind het echt een horror story hoor ;)

www.vandijkjes.punt.nl said...

Wouw inderdaad. Inderdaad triest dat mensen zo aan hun einde komen.

Inderdaad maar goed dat er nog iemand kwam.
gr petra

Petra said...

Jakkes, die arme man! Ik zou er ook verward van worden. Saai is het in ieder geval nooit bij jullie ;).

Natasja Valentijn said...

Het zal je maar gebeuren...ga je bij iemand op bezoek, krijg je dit! Ik moest ook gelijk aan de warmte denken en wat dat doet met een lichaam...nee, ik wil het niet weten. Eigenlijk heel triest voor haar, zo'n eenzame dood. Maar ja, als ik het goed begrijp heeft ze het er zelf naar gemaakt. Waren de buren blij met de appeltaart...;-) ?

MissFluffy said...

Wel erg om zo eenzaam aan je einde te komen .
Die man zal ook wel ferm geschrokken zijn .Hoelang had ze daar anders misschien nog gelegen.Brrr mag je niet aan denken he.

Groetjes,

Martin said...

Hi, ik wist niet dat jullie ook ee weblog hadden! Zag het zojuist op de blog van Petra in NY!!! :-)

Jee, ik moet er niet aan denken om in een huis waar je dan alleen bent een lijk te vinden! Ik zou er nachtmerries van krijgen. Dat moet in de hitte waarin jullie wonen toch ook nog eens flink zijn gaan stinken. :-(

Maar aan de andere kant, je bent wel lekker van de mens af! LOL! Wat een idioot was dat, haha..

Cisca said...

Pfff, ik hoop niet dat ik ooit zo gevonden word, wat naar zeg!

sisely said...

Akkelig iets maar zo iets dat tref je in NL ook, al is dat wel iets van gatver het idee al.Je moet er niet aan denken dat iemand in huis dood ligt... en je die dan tegen het lijf loopt.Is allemaal wat zeg.