Thursday, April 23, 2009

wat een dag en een nacht

Het is hier nu 3 uur 's nachts en Hans is net vertrokken naar Buffalo NY om een auto voor een klant te kopen, dus even lekker de tijd om wat papierwerk weg te werken voor de dag aanbreekt ;-)
Gisteren liep Jason nog erger kreupel (hij kreupelde al een aantal dagen maar we konden niets aan hem voelen/vinden) wat het zou kunnen zijn, hij heeft elke keer al problemen met zijn poten, het gaat een tijd goed en dan ineens is het weer mis. Het zouden groeipijnen kunnen zijn maar Labs zijn gevoelig voor HD en ED en daar zaten we dus wel over in. We kennen zijn ouders niet dus het zou best eens kunnen dat zijn broer zijn vader is bijvoorbeeld in deze omgeving.
Dus dierenarts gebeld en gisteren Jason afgeleverd daar, als er niets mis was met hem dan ook direct maar laten "helpen" hij moest tenslotte toch onder narcose voor de foto's. Na uren in de zenuwen te hebben gezeten kwam het bericht van de dierenarts dat zijn botten en heupen er prima uit zien GELUKKIG ! en dat ze niet konden vinden waar hij kreupel van loopt, hij zou zich goed verstapt kunnen hebben en heeft pijnstillers mee. Gisterenavond (of liever een paar uur geleden dus) vroeg naar bed want om 2 uur liep de wekker af, van slapen is niet veel gekomen want Jason heeft over moeten geven en probeert natuurlijk nu de hechtingen eruit te krijgen. De komende dagen ben ik dus aan huis "gekluisterd" want ik durf hem absoluut niet alleen te laten zo. En als 'ie zo door blijft bijten maak ik straks nog een kraag of een broek voor hem ;-)
Vandaag krijgen we nog meer Nederlands bezoek: Mustangmannen en onze andere gasten B&G hebben gisteren heerlijk zitten bakken buiten want het was 35 graden C in de schaduw.
Ik ben blij als het zondag is en Hans weer veilig thuis is.

7 comments:

Sisely said...

Gelukkig dat het er goed uit zag, maar vervelend dat ze niet hebben gevonden wat die nou heeft.Genieten gewoon van het weertje.En zo heb je een dag en ook een nacht, die even anders verloopt dan anders.Nou slaapze zou ik zeggen.

MissFluffy said...

Wat een weertje daar bij jou !

Oei , Jason toch .Erg he dat dieren zo moeten prutsen aan hun wondjes .Hopelijk geneest het snel dat dat al niet geinvecteerd geraakt.

Groetjes Nancy

Annemiek said...

Arme Jason. Hopelijk is hij snel weer beter, wat het ook is.
De weersverandering zal wel even een schok zijn voor Hans. Geen 35C in NY maar 35F.

Anonymous said...

kop op, je bent een grote meid en Rep , Don, Jason, Teun en Freek waken over je...5 mannen ) oops 4..... moeten Hans toch kunnen vervangen;-)??
(als je goed luistert hoor je de pony expresse voetjes al aankomen gidiopgidiop??!!)xT

gert-jan said...

hoi was het niet makkelijker voor hans om naar albany te vliegen scheelt denk ik aanzienlijk veel tijd om in plattsburg te komen.

Monique said...

Hoi Bianca,

Kop op, ik kan er ook niet tegen als Albert weg is hoor, snap je helemaal!

Wat een eind zeg, was vliegen inderdaad niet handiger?

Groetjes,
Monique

Petra said...

Blech, nooit leuk als manlief weg is. Sterkte! Hopelijk loopt Jason gauw weer gewoon, moeilijk, als je niet weet, wat er aan de hand is.