Sunday, August 03, 2008

Weersomslag




Werd er vanmorgen nog voorspeld dat we pas vrijdag een klein kansje op regen zouden hebben en we min of meer met Wes en Christa hebben afgesproken dat Patches (die zeer waarschijnlijk de eerste weken zeker nog geen veulen gaat krijgen zoals ze eruit ziet) dinsdag naar haar nieuwe huis zou gaan (Christa's huis is dan eindelijk toch nog doorgegaan) belt Wes vanavond op: er komt een hurricane aan ! Edouard genaamd, gepland voor dinsdag en woensdag en dan gaat hij geen paard verhuizen. Inmiddels zagen we buiten de lucht al betrekken dus maar even gekeken op internet en voila ! we hebben naast de heat watch (severe is gelukkig verdwenen al is het nog steeds meer dan warm genoeg) nu ook een severe thunderstorm watch ineens tot morgenochtend. En best of all..........het REGENT, niet hard maar alles beter dan niets !!! Hiep hiep hoera ! Heerlijk om die koele spetters te voelen en het ruikt ook zo lekker buiten nu, kruiden, nat zand, verse baal hooi en zwetende paarden mmmm (OK er zijn mensen die hier vast van gaan gruwen ha ha)
Bij de eerste windvlaag vanavond vlogen de paarden alle kanten op want het was ineens een zandstorm buiten meer dan verschrikkelijk, het duurde maar heel even gelukkig maar de hele lucht was wit/geel van het zand.
Bijgaand wat foto's van de dreigende lucht, de lichtval was in ieder geval heel erg mooi voor de zon verdween. Jammer dat het op de foto niet zo goed zichtbaar is.
Het geweitje op de foto heb ik van de week in het bos gevonden, het is al heel oud in ieder geval en lijkt aangevreten door konijnen. Er lag ook nog een schildpad schild maar dat was bepaald nog niet leeg, blegh.
En Jason groeit maar door en groeit maar door, de teckels kunnen nu onder hem doorlopen. Op dit moment groeit zijn kop wat harder dan de rest en hij is nog maar net 4 maanden oud, dat gaat nog een flinke jongen worden.

4 comments:

Anonymous said...

Lekker weer bij jullie. Hopelijk vast die storm mee. Het enigste waar we hier last van hebben is idiote gasten. Ons weer is perfecto

Gr petra

Anonymous said...

Vandaag dinsdag dus ik hoop dat de orkaan meevalt en je je deeltje regen krijgt waar je zo op roept.

Ge ziet waar het goed leven is ,Jason wist wel waar hij beste heen kon .

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Regen doet wondere naar een tijdje van warmte.Ik stuur wel een zonnentje vanuit NL voor wat warmte.

Eliane said...

Ik heb jullie ge-award met de Belgische Blog Bokaal!