Sunday, August 17, 2008

Van campings en golfballen




Het wordt rustig op de camping, hoewel.....
Vandaag is Neil (onze Mohawk) vertrokken, hij wilde graag hier blijven maar 1.5 uur enkele reis naar zijn werk begon hem toch zwaar op te breken, zeker ook gezien de brandstofprijzen. Vandaag kwam hij zijn eigen rijdende "kasteel" laten zien, een keurig nette 5th wheel trailer, alleen wel erg slordig van de dealer dat ie niet heeft gezien dat er naast het wiel een metalen strip los hing. Het is dan wel een dubbelasser maar zonder rij-ervaring met een trailer op de interstate is Neil er nog genadig afgekomen: het metaal van de band was over het hele loopvlak zichtbaar, de metalen loshangende strip had de hele weg hierheen zo ongeveer het loopvlak/profiel van de band " geschild". Gelukkig hebben we krikken genoeg hier en had Neil een reserverwiel dus dat kon er meteen onder.
Waarschijnlijk is Neil over een aantal maanden weer terug hier want dan is het werk weer verplaatst een paar mijl hiervandaan, maar dat weet je maar nooit hier.

Rep is aan zijn 2e jeugd begonnen, hij heeft vandaag voor het eerst op zijn motor rondgereden hier (zonder rijbewijs foei), het ging goed tot hij de motor weer in de schuur wilde zetten en de (echt breed genoeg zijnde) oprit op moest. Dat was zijn eerste motorongeluk sinds lange tijd of misschien wel ooit: hij reed ernaast....
Gelukkig was Hans in de buurt en Don ook dus kon hij weer overeind gezet worden.
We zullen voorstellen dat hij misschien maar beter een paar zijwieltjes eraan moet zetten, veel veiliger.

Onze vaste gast S. (al eerder besproken op ons blog) is spoorloos verdwenen, dat kon ook niet goed gaan: 1 vriendin die bij hem woonde zo ongeveer met 2 kinderen, toen ineens was zijn 1e exvrouw hier met wie hij nog getrouwd bleek te zijn en wij hadden tot dan alleen zijn 2e exvrouw gezien. We snapten het niet helemaal meer en hadden hem dus al verteld dat we alles leuk en aardig vinden maar dat we niet verhuren aan hem + 6 vrouwen + 12 vriendinnen met kinderen, dan mag hij gewoon het volle pond gaan betalen en meer dan dat zelfs. Toen ik in Nederland was heeft hij nog getracht zijn hele familie (moeder,zus,broer en wat nog niet meer) bij hem in te laten trekken zonder toestemming te vragen en dus heeft Hans hem een laatste waarschuwing gegeven. Sindsdien hebben we hem niet meer gezien behalve zijn vriendin die " gewoon zomaar een vriendin is, verder niets" Het zal best maar wat ons betreft is het nu einde verhaal met deze meneer. Bij de 3e waarschuwing is het hier "exit" en die krijgt hij dus als hij terugkomt. Zijn luxe ligbed buiten staat er in ieder geval nog dus we hebben "onderpand" ;-)

Vanmorgen de achtertuin helemaal gereorganiseerd; we hadden bij het hek nogal wat laag dicht struikgewas en aangezien slangen daar dol op zijn heb ik de hele boel eruit gespit en getrokken. Steencircels gemaakt en daar naaldbomenbaby's ingezet uit het bos vandaan + een voerboom gemaakt van een cederhouten boomstam voor vogels en eekhoorns. Er hangen al pindaslierten in, plankje met mais, vogelvoerhuisje etc. Foto volgt want het begon al te schemeren.

En voor de slangen..........die hebben vannacht golfballen op het menu staan, die gloeilamp stinken ze dus niet in die rotzakken. Morgenochtend ga ik vol goede hoop de paarden voeren (dan kom ik langs de " val" )en als die golfballen verdwenen zijn zal ik vast een gemene grijns op mijn snuit hebben, gniffel een slang die niet meer kan poepen, wat rot zeg ;-)

4 comments:

Anonymous said...

Is het besmettelijk verdwijnende gasten vandaag?

Je hebt ze der bij....

gr petra

Anonymous said...

Golfballen zijn toch om te golven en is toch geen maaltijd voor een slang, ja ik snap het nu is gewoon een (Golbal slang) voor de slangen. Benieuwd of ze die allemaal op hebben gegeten al zal dat best wel moelijk worden.

Anonymous said...

Ben best benieuwd of ze zich gaan laten vangen aan die golfballen menu 'lol'
Zal wel zwaar te verteren zijn .

Groetjes Nancy

Annemiek said...

Als deze gast dan maar niet verdwijnt zonder te betalen.
Eens zien of de golfballen werken.