Saturday, August 09, 2008

Helemaal alleen



Als ik dit schrijf zit Bianca in het vliegtuig richting Nederland. Rond 4 uur Amerikaanse tijd, (6 uur geleden) is ze gevlogen. Bianca's moeder is ziek en daarom is Bianca voor een paar dagen naar Nederland, op deze momenten is de afstand een echt probleem. De honden lopen wat nerveus door huis, snappen niet waar vrouwtje is gebleven maar we overleven deze paar daagjes wel. Rocky, de hond van Rep heeft vanochtend een van onze Guinees te grazen genomen, dus we hebben er nu nog maar 4, straks maar weer aanvullen met wat grotere. Voor de rest ben ik druk met export, auto's en motoren komen en gaan, gisteren nog een halve dragracer en vandaag een oude Charger waar nog erg weinig van over is maar blijkbaar vanwege het bouwjaar nog waardevol is. Ga zo pitten, best wel vermoeiend dagje zo'n ranch runnen als mijn vrouwtje er niet is, Bianca, we missen je, vat geen kou in Holland, liefs van allemaal hier uit Texas.

7 comments:

Anonymous said...

We zouden bijna medelijden met je krijgen. Hopelijk heeft Binaca een beetje goeie vlucht en is het niet te koud in NL.

gr petra

Anonymous said...

Ach arme Hans ... maar toch, voor Bianca lijkt me dit nog veel lastiger. Als je zo ver van je ouders woont, is dat best een zorg.

Bianca, sterkte met je moeder en probeer toch te genieten van een paar daagjes hier.

Groetjes,
Monique

Anonymous said...

O dat is zo lief hetgeen je mee afsluit .
Bianca ,ik hoop dat je reis goed verloopt en je moeder snel mag herstellen .
En ja ,al die dieren zullen wel uitkijken naar haar waar ze blijft .

Groetjes Nancy

Anonymous said...

Het is hier KOUD en NAT brrrr
Met pa en ma is alles goed, heb al een lekkere boterham met kaas op en vanavond broodje kroket mmmm

Mis jullie ook hoor !

Anonymous said...

you dont know what you got till its gone???? of heb je DAAR geen last van? Bianca go girl go! xT

Chuck and Anneke's RV travels said...

Dat hoort er bij als je ver van je familie zit. Ik liet regelmatig man en kinderen achter om de familie in Nederland te bezoeken. Ook had ik een lijst die ik dan af moest werken, zoals oude kaas, broodje kroket, lekkkerbekkies, gevulde koeken, witlof, etc Fijn dat het goed gaat met de ouders, en hopenlijk brengt ze voor jou ook wat lekkers mee.

Gr.
Anneke

Anonymous said...

Bianca sterkte!!! En ja dan is het (ver wonen even lastig), gelukkig dat er manieren zijn om er toch op z'n moment dat je iemand nodig hebt er bij kan zijn.