Tuesday, August 19, 2008

Buiten blogje




Gisterenmiddag begon het te REGENEN, met bakken uit de lucht en vanmorgen regende het nog steeds heel behoorlijk. Er is meer dan 5 inch water gevallen (daarna loopt de regenmeter over) dus heerlijk ! het pondje is weer aardig volgelopen, er zit nog ontzettend veel zand en plantrestjes in het water dus het ziet er viezig uit maar dat zinkt vanzelf wel weer naar de bodem. Ook behoorlijk wat erosie gehad, het zijn bijna mini-ravijnen in het zand geworden. Nog een foto van de achtertuin met de "vogel- en eekhoornvoerboom" nu nog een paar feeders erbij kopen met voer voor allemaal verschillende vogeltjes. En nog een foto van "Suspicious Sugar", nu het weer wat koeler wordt gaan we eens wat meer tijd aan deze dame besteden want ondanks het zeer regelmatig aanhalen en aaien blijft het een wilde tante.

5 comments:

Anonymous said...

Heerlijk dat het zo geregent heeft bij jullie. Hier hebben we er geen gebrek aan. Het regent hier elke paar dagen wel en soms ook behoorlijk. Er is vannacht en vanmorgen behoorlijk wat gevallen.

gr petra

Petra said...

Wij hebben hier een droogte. Je kunt het vooral aan de bomen zien, die vervroegt verkleuren, vooral de tulpenbomen en dogwoods. Ik mis de regen allerminst, maar vind het ook niet zo vrolijk om de blaadjes al te zien vallen.

Anonymous said...

Hebben ook aan dacht nodig(zeker te weten), al zijn het dan je kinder dieren.Je hebt er maar druk mee, is wel goed om in buitenlucht te zijn.

Anonymous said...

Moesten wij een regenmeter hebben dan was die allang zijn kluts hier kwijt ,toch fijn dat jullie wat nattigheid krijgen .Nu zal alles wel snel terug wat groener worden .

Sugar is al aardig gegroeid !

Groetjes Nancy

Anonymous said...

ach ja hier blijft het gewoon maar regenen.....met af en toe zzon, en dan vanavond een ZOMERavond concert op een landgoed vlakbij als dat maar goed gaat.....xT