Sunday, December 23, 2007

Merry Christmas everybody


Het blijft moeilijk om een echt kerstgevoel te krijgen bij een graadje of 16 en een helder blauwe lucht. Veel Amerikanen liggen al een paar weken in de stress, winkels blijven soms 24 uur open en zelfs aan verpakkingsmateriaal word een kapitaal aan uitgegeven. Als ik zo de berichten uit Nederland lees is de gekte ook overgeslagen naar de lage landen. Amerika kent maar één Kerstdag en Christmas Eve, dus min of meer toch weer 2. Morgen zijn we uitgenodigt bij Wes en Joanie en Christmas Day bij de zus van Joanie, dus wij zijn onder de pannen en geen stress wat we nu allemaal moeten koken. Voor de rest, business as usual, het is wel rustig op de camping, al onze gasten met kerstverlof, dus helemaal leeg. In de andere takken van onze veelzijdige business is het ook rustig, ook vanwege alle feestdagen. De vuurwerkverkoop is begonnen vanuit kleine houten gebouwtjes langs de Highways, de Hollandse inspectie krijgt een hartverzakking bij het zien van de veiligheidsmaatregelingen, welke??

Wij wensen al onze lezers en iedereen die we kennen een Merry Christmas en eet niet teveel. ;-) Hans en Bianca

Bij deze nog een link naar een leuk filmpje Veel mensen denken dat dit ons kerstmis is, wel veel overeenkomsten maar een grote fout, we hebben hier geen sneeuw.

7 comments:

Anonymous said...

Vuur werk??? Vuurwerk en ook nog eens gewoon langs de weg..,AHHH nou niet hier hoor. Hier is vuurwerk namelijk verboden.. Is heel erg gevaarlijk...

Ook vanuit een wederom koud NY waar het hopelijk morgen weer sneeuw ( voor het kerst gevoel)
een heel fijne kerstdag (gen) gewenst...

gr Petra

Petra said...

Ja, mijn ogen gingen ook als schotels bij het noemen van vuurwerk! Hier ook niet, hoor! Alleen met 4 juli en wij moesten helemaal naar Pennsylvania rijden om het voor Oud en Nieuw te kopen. Want een jaarwisseling zonder vuurwerk, dat kan niet! Dat heb ik in alle 24 jaar, dat ik hier woon nog niet meegemaakt (wel altijd door ons afgeschoten, hoewel het er nu meer in komt).
Een heel fijne Kerst voor jullie beiden en die 16 graden lijkt me heerlijk!

Anonymous said...

Uiteraard ook vanuit Nederland
Merry X-mas and a Happy and Healthy 2008!

gr Wiebe

MissFluffy said...

Prettige feesten en laat het jullie smaken !

Groetjes Nancy en Rusty

Anonymous said...

hohoho merry xmas ook to jullie allemaal en de beestenboel1 Liefs Trudi en Rien

Annemiek said...

We hebben in Texas ook een keer vuurwerk afgestoken, maar dat was wel op 4 juli. Mijn jongste heeft daar zijn liefde voor knallende dingen opgedaan als toen 2 jarige. Bij het vuurwerk standje vroeg hij voor een "bomb".
Een fijne kerst gewenst!

Anonymous said...

Wens jullie Fijne Feestdagen, en een gelukkg 2008!!!In NL overgings ook geen sneeuw tijdens de kerst.Vuurwerk mag pas afgestoken worden in NL, op (Oudjaarsdag 22:00 tot en met Nieuwjaarsdag dacht tot 2:00) in de nacht.De kerstgekte is echt in NL(gister was het zo druk in de winkels, voetje voor voetje moest je lopen)Doei,