Thursday, December 20, 2007

Lost Prairie en Groesbeck




Half Amerika ligt onder een dik pak sneeuw, in Nederland denkt men alweer aan een Elfstedentocht en hier in Texas schijnt de zon en is het een graadje of 20. Mooi weer om de accu van de motor weer eens op te laden. Wilde al een tijdje lang een motordealer vlakbij Groesbeck met de mooi naam Lost Prairie Cycles. Deze zaak is zo'n beetje de dichtsbijzijnde zaak die ook Harley's onderhoud, dus tijd om kennis te maken. Na een heerlijk ritje van een uur door diverse kleine plaatjes waren we op de plaats van bestemming. Tom, de eigenaar is een geschikte peer en waarschijnlijk ga ik wat werk voor hem doen zoals logo en naamkaartje ontwerpen, en zijn sites onderhouden, dus een vruchtbare ontmoeting. Na het gesprek nog even downtown Groesbeck in om wat plaatjes te schieten. Dit soort plaatjes spreekt mij toch elke weer tot verbeelding en zou graag 50 jaar terug in de tijd willen kijken hoe het er toen aan toeging. Bianca was vandaag vooral druk bezig met de boekhouding van de dames van de Buffalo Gal westernwinkel, hier worden boekhoudingen letterlijk nog in schoendozen aangeleverd. Morgen wordt het nog wat warmer, dus het kerstgevoel moet nog even wachten.

2 comments:

Anonymous said...

Stralend blauwe lucht zeg! Ja die boekhoudingen hier zijn echt lachen. Geschreven note books en een doos met bonnetjes...

Gr petra

Anonymous said...

Tja en zo zie je maar weer dat het weer overal anders uit valt voor de kerst.In NL is alles wit van de sneeuw(alleen niet van de'sneeuw')maar van de Mist deeltjes. Idee dat alles wit is buiten en dat net voor de kerst, doet fijn aan.Genieten moet je gewoon doen van het droge en of sneeuw weer(bij ons).Wens jullie Fijne Feesdagen en een gelukkig 2008!!!